Brynje Classic wool, boxer hlače

2011_Brynje_Clas_4d0b48060bd2f.jpg2011_Brynje_Clas_4d0b48060bd2f.jpg
black (1).jpgblack (1).jpg
Boxer Brynje volnene hlače so primerne za fante in dekleta...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 53,99 €
Spletna cena: 48,59 €
Popust: -5.40 € (-10%)
DDV: 8,76 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:48h.gif
Opis
logo brynje
Pri Brynju so nadvse ponosni na svojo klasično kolekcijo izdelano iz volne. Je zelo udobna in med uporabniki ima zelo veliko privržencev, toda pot do končnega izdelka je bila zelo dolga. Volno so vikingi uporabljali, ne samo kot material iz katerega so izdelovali oblačila, ampak je bila uporabna na veliko področjih. Da so jo prilagodilisvojim potrebam, so jo česali, dodajali olja in druga naravna vlakna, ki ne vpijajo vode (na svojih potovanjih so potrebovali oblačila, ki ne premočijo), vendar pa so bila ta oblačila trda in težka. Danes, ko je na voljo dovolj materialov, ki ne prepuščajo vlage, postane volna lahko zopet mehka in udobna. Z uporabo sintetičnih vlaken v športu in rekreaciji je volna nekoliko izgubila na veljavi, vendar so pri Brynju izdelali sistem s katerim so volni ponovno dali vso veljavo in vrednost. Dodali so vlakna, ki omogočajo hitro isparevanje vlage, zato oblačila ostanejo prijetno topla, lepo dišijo in enostavno jih je vzdrževati. Oblačila iz serije Brynje Classic woll so primerna za vsako aktivnost v naravi ali v varnem zavetju doma.


Brynje Classic wool boxer hlače so namenjene obema spoloma. Prijetne so za nošenje in enostavne za vzdrževanje. Na zgornji strani imajo elastiko, ki se ne zajeda v kožo, hlačnice so zarobljene z nežnim robom. Hlače so na voljo v dveh barvah in velikostih od XXS – XXL.  


Ime izdelka: Brynje Classic wool, boxer hlače
Material: 80% Merino volna, 20% Polyamid - Micron

Vzdrževanje: 40o
Uporaba: jesen, zima, spomlad
Več na: www.brynje.no

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene