POGOJI POSLOVANJA

Nakupovanje v spletni prodajalni

V spletni prodajalni Velodrom.si, lahko izbirate, pregledujete in kupujete izdelke namenjene športu, rekreaciji in prostem času. Izdelki namenjeni prodaji so razporejeni v kategorijah in podkategorijah posameznih športov oziroma aktivnosti in ponujajo: opis izdelka, podatek o času dobave, preverite lahko sorodne izdelke, se seznanite s proizvajalcem, napišete svojo oceno ali preverite katere artikle ste si že ogledali. V rubriki »Dogodki« pa lahko najdete informacije o športni vadbi, tečajih in športnih prireditvah in se na posebej označene, tudi prijavite.

Slike prodajnih artiklov so informativne narave in v določenih primerih lahko odstopajo od dejanskega izgleda. Cene so izražene v EUR z vključenim DDV in se lahko brez predhodnje najave spremenijo.

Izvedba nakupa

Želen artikel poiščete s pomočjo iskalnika ali pa kliknete na kategorijo/podkategorijo v kateri se artikel nahaja. Ko boste artikel našli, ga s klikom na ikono »v košarico« shranite v svojo nakup0valno košarico nakupov (njeno vsebino si lahko ogledate na vrhni strani zaslona). Preden kliknete »v košarico« izberite še velikost in barvo, če je to potrebno. Po končani izbiri, s klikom na gumb »Blagajna« končate postopek naročila in preidete k izbiri plačila (podroben opis v zavihku plačilni pogoji). Ko v končni fazi nakupa pregledujete vašo nakupovalno košarico, še vedno lahko izbranim artiklom povečate količino ali jih izbrišete iz košarice.

Da bosta postopek naročila in dobava potekali tekoče in hitro je nujno, da pravilno vnesete vse podatke, ki so vam ponujeni v izpolnjevanje. Posebej so pomembni podatki o naslovu, kamor vam bomo naročene artikle poslali, za pravne osebe, zavezance za DDV, pa so pomembni tudi pravilno izpisani podatki o podjetju in davčna številka.

Ko boste postopek naročila zaključili boste v svoj e-poštni nabiralnik prejeli potrditev nakupa. Če ste se odločili za nakup po predhodno plačanem predračunu, boste v najkrajšem času prejeli na svoj elektronski naslov predračun za naročeno blago. Predračun vam pošljemo takrat, ko imamo blago v skladišču in vam ga lahko takoj po plačilu predračuna pošljemo na vaš naslov. Pri nakupu se lahko odločite tudi za plačilo po povzetju, kar pomeni, da boste kupnino poravnali poštarju ob prevzemu. Ob nakupu, se lahko odločate tudi o dostavnem podjetju. V polje "obvestila kupca - opombe" navedite ali želite, da vam kupljeno blago dostavi Pošta Slovenije ali dostavno podjetje GLS.

Za naročilo izdlekov iz ponudbe Velodrom.si, nas lahko tudi pokličete ali nam pošljete sporočilo preko elektronske pošte.

Spletna stran Velodrom.si, ponuja vrhunske športne artikle, ki jih lahko kupi vsak, ki je sposoben poravnati kupnino. Cene artiklov so konkurenčne cenam, ki veljajo na prostem trgu Slovenije in večini držav EU. Z nakupom v spletni prodajlni Velodrom.si, pridobite pravico do spletne cene, ki je za določen procent nižja od rednih in priporočljivih cen. Z določenimi aktivnostmi, članstvi ali sponzorskimi dogovori, lahko pridobite šifrirano kodo, s katero je nakup še ugodnejši.

Pogoji za pridobitev bonusa

Namen bonusa je ugodnejši nakup artiklov na podlagi:

  • enkratni dodatni bonus za stranke, ki so v spletni prodajalni Velodrom.si, kupile za več kot 1000,00 eur blaga,
  • posebni dogovor med stranko in podjetjem Velodrom, Marjan Zver s.p.
Varnost osebnih podatkov

Sklenjena prodajna pogodba med prodajalcem Velodrom.si in kupcem je shranjena na sedežu podjetja Velodrom, Marjan Zver s.p. Pogodbe in kopije računov so shranjene v skladu s pravilnikom. Kupcu so na podlagi pisne zahteve dosegljive po elektronski pošti  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Podjetje Velodrom, Marjan Zver s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju uporabnikovih osebnih podatkov, evidence kupcev, ter elektronske naslove obiskovalcev spletne trgovine (ki so jih na lastno željo vpisali za obveščanje). Podatki se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ne posredujejo tretjim osebam in bodo uporabljeni le za potrebe podjetja pri izdelavi in pošiljanju predračunov, računov, informativnega in reklamnega materiala. Spletna prodajalna Velodrom.si ponuja prijavo na marketinško obveščanje o novostih in akcijah. Kupci spletne strani Velodrom.si, se lahko kadarkoli odjavijo iz liste za obveščanje.

Reklamacije kupljenih artiklov

Za vse izdelke velja garancija, ki jo določi proizvajalec, pooblaščeni zastopnik ali distributor v državi Sloveniji. Izpolnjeno garancijo dobite skupaj z kupljenim artiklom oziroma je trajanje navedeno v samem računu, ki ga prejmetes skupaj z izdelkom. Nekateri izdelki iz prodajnega programna nimajo garancije, predvsem to velja za potrošni material. Proizvajalec izdelka se zavezuje, da bo izdelek ob pravilni uporabil pravilno deloval. Garancijo uveljevljate neposredno pri uvozniku oziroma pri pooblaščenem servisu. Skupaj z izdelkom prejmete tudi seznam pooblaščenih serviserjev. Proizvajalec jamči, da bo v garancijskem roku na svoje stroške odpravil napake na izdelku, če so le te posledica napake v materialu ali napake pri proizvodnji. Če reklamacijo nameravate uveljaviti preko spletne prodajalne, kjer ste izdelek kupili, ga pošljite na naslov podjetjea: Velodrom, Marjan Zver s.p., Ob Težki vodi 36, 8000 Novo mesto. Izdlek pošljite v originalni embalaži skupaj z garancijskim listom in kopijo računa. Kritje stroškov pošiljanja za izdelke v garancijskem roku nosi kupec sam. Strošek vračanja izdelka krije podjetje Velodrom, Marjan Zver, s.p. Rok za odpravo napak v garancijskem je 45 dni od dneva prejema reklamacije. Garancijski rok začne teči z dnem nakupa izdelka.
Garancija ne velja v primeru, da je kupec z izdelkom ravnal nepravilno ali malomarno, če je okvara posledica višje sile (strela) ali mehanske poškodbe s strani kupca. Garancija ne velja, če kupec ne predloži pravilno izpolnjenega garancijskega lista oziroma računa za izdelk, ki nima samostojnega garancijskega lista.

Vračilo blaga

Kupcem pripada pravica (ZOOR – zakon o obligacijskih razmerjih in zakon o trgovini), da v petnajstih dneh po prevzemu kupljenega blaga vrne blago brez kakršnekoli odškodnine. Stroški, ki nastanejo pri vračilu blaga, so breme kupca. Blago mora biti vrnjeno najkasneje v 15-ih dneh od prejema blaga, po pošti na naslov spletne prodajalne Velodrom.si, na osnovi obveznega predhodnega pisnega obvestila. Obvestilo mora kupec poslati po pošti na naslov Velodrom, Marjan Zver s.p., Ob Težki vodi 36, 8000 Novo mesto, ali na elektronski naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Vrnjeni izdelki morajo biti neuporabljeni, nepoškodovani in v originalni, po možnosti nepoškodovani embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Podjetje Velodrom, Marjan Zver s.p. se zavezuje k vrnitvi celotne kupnine najkasneje v roku 15-ih dni od vrnitve blaga.


Dostava blaga

Podjetje Velodrom, Marjan Zver s.p. ima za distribucijo, sklenjeno pogodbo s Pošto Slovenije in podjetjem za dostavo pošiljk, GLS. Ob oddaji naročila, se kupec lahko odloči, katero podjetje naj mu naročeno blago dostavi in svojo zahtevo navede v naročilnem obrazcu pod rubriko - obvestila kupca. 

Kupljeno blago bo dostavljeno kupcu v roku, ki je naveden pri predstavljenem artiklu v zavihku »NA RAZPOLAGO«, v nasprotnem bo podjetje Velodrom, Marjan Zver s.p., obvestilo kupca o novem roku dobave. Do neujemanja, z objavljenim podatkom, lahko pride ker: blaga trenutno ni na zalogi ali pa ga uradni zastopnik za Slovenijo ne more pravočasno dostaviti. V takem primeru se kupec in prodajalec dogovorita za rok dobave. 

Za vse kupljene artikle, ki imajo skupno kupno vrednost več kot 90,00 Eur, stroške dostave krije podjetje Velodrom, Marjan Zver s.p. Strošek dostave blaga, ki ne presega omenjene vrednosti je breme kupca. Enoten znesk za dostavo znaša 3,90 EUR (z DDV) in bo avtomatično dodan ob naročilih, ki ne presegajo zneska 90,00 EUR (z DDV).

Plačilni pogoji

Plačilo ob prevzemu: ob naročilu blaga v koraku »Način plačila«, označite način »Plačilo ob dostavi«. Blago vam pošljemo v roku, ki je naveden ob izdelku. Če izdelka ne moremo dobaviti v roku, ki je naveden, vam ga dostavimo v roku za katerega se dogovorimo. Naročnik ob prevzemu poravna: kupnino naročenega blaga + stroške pošiljanja + poštno provizijo, če je vrendnost kupnine nižja od 90.00 EUR. V primeru, da kupnina presega znesek 0.00 EUR, naročnik ob prevzemu poravna: kupnino + poštna provizijo. Višino poštne provizije določa Pošta Slovenije in znaša 1% kupnine. Račun za kupljeno blago prejmete naknadno po pošti v primeru, če gre kupljeno blago neposredno iz skladišča dobavitelja, v primeru, da blago odpošljemo iz našega skladišča, je račun priložen v pošiljki.

Plačilo po predračunu: ob naročilu blaga v koraku »Način plačila«, izberete način »Predračun«. Za naročeno blago, vam preko elektronske pošte, posredujemo predračun. Predračun vam posredujemo, ko je naročeno blago na zalogi in vam ga lahko takoj po plačilu predračuna pošljemo ali dostavimo. V nekaterih primerih, plačilo po predračunu ponuja večji popust ob nakupu. Poseben popust ob plačilu po predračunu je označen ob izdelku. Račun za kupljeno blago prejmete naknadno po pošti v primeru, če gre kupljeno blago neposredno iz skladišča dobavitelja, v primeru, da blago odpošljemo iz našega skladišča, je račun priložen v pošiljki.
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene