O PODJETJU

Osnovna dejavnost podjetja Velodrom, Marjan Zver s.p., je prodaja in servis artiklov, ki so neposredno povezani z gorskim kolesarstvom. Dodatne dejvnosti pa se navezujejo na izposojo gorskih koles in prtljažnikov, organizacija kolesarskih izletov, vodenje tur v domovini in tujini, organizacija kolesarskih kampov, ter organizacija šol gorskega kolesarstva.

Prodajalna Velodrom - Bike Expert
Prodajalno Velodrom, najdete na naslovu Košenice 33, Novo mesto. Osnovna ponudba prodajalne temelji na prodaji gorskih koles znamk: Mondraker (Španija), Fuji (Jponska/Usa), Saracen, Genesis (Anglija), Kellys (Slovaška). Za vse omenjene znamke nudimo tudi pooblaščeni servis in prodajo originalnih rezervnih delov. V naši ponudbi so tudi vsi ostali artikli, ki jih vsak kolesar potrebuje pri svojem udejstvovanju. Kolesarski čevlji znemke FiveTen in Shimano, oblačila, zaščitna oprema in čelade proizvajalcev Endura, Fox, O'Neal in Leatt. Pnevmatike Maxxis, WTB, Kenda in Vittoria, nahrbtnike Osprey, Deuter in Camelbak. Na voljo je tudi široka paleta ostalih artiklov, povezanih z gorskim kolesarstvom.

Spletna prodajalna - namenjena kolesarskim navdušencem – atraktivna spletna prodajalna športnih artiklov namenjenih vrhunskim in rekreativnim športnikom, ter vsem, ki se ukvarjajo s športnimi aktivnostmi na prostem. Na spletni strani lahko izbirate in kupujete med izdelki, ki so namenjeni kolesarstvu in splošni rekreaciji. Zelo bogata je tudi ponudba specialnih tekstilnih izdelkov kot so, kompresijska oblačila in aktivno perilo, rezervni deli in komponente za kolesa, ter ostali artikli, ki jih potrebujejo kolesarji.

Servis
Podjetje Velodrom, ponuja vrhunske servisne storitve vseh vrst koles. Specializirani pa smo za gorska kolesa. Sem spadajo redni in izredni, splošni in generalni servisi celotnega kolesa ali posameznih delov. Smo pooblaščena servisna točka za vzmetenja, Fox in RockShox. Pri svoji dejavnosti uporabljamo le originalne razervne dele, ki so pogoj za brezhibno delovanje koles. Pooblaščeni smo za servisiranje koles Mondraker, Cube in Author, ter kolesa kupljena v prodajalnah Intersport. Pogodbeno pa tudi servisiramo fitness naprave Energetics, ki so pod okriljem podjetja Intersport.

Izposoja
V našem podjetju si lahko izposodite/najamete tudi vrhunska gorska in dirt kolesa. Kolesa so namenjena enduro vožnji v naravi in bike parkih. Na voljo so kolesa so znamke Mondaraker. Ob najemu kolesa lahko najamte tudi zaščitno opremo za glavo in okončine. Na voljo pa je tudi strešni kovček in prtljažnik za kljuko (tri kolesa) proizvajalca Thule.

Vodenje
Podjetje Velodrom Bike Expert, organizira tudi kolesarske izlete in vodene ture posameznikov ali skupin. V okviru podjetja delujejo licencirani vodniki gorskega kolesarstva, ki vas popeljejo z gorskimi kolesi po urejenih ali neurejenih poteh doma ali v tujini. Sodelujemo tudi s podjetjem MtbGalaxy iz Ljubljane, ki ima na tem področju dolgoletne izkušnje. 

 

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene