Vodenje

Dolenjska pokrajina je razgibana in zelena. Obilica gričev, travnikov, gozdov, rek in potočkov omami vsakega obiskovalca, ki ga pot namenoma ali ne namenoma zanese v naše kraje. Nad vsem tem pa kraljuje Trdinov vrh s svojimi 1167 metri nad morjem.

Dolenjska je vedno nekako veljala za deželo cestnih kolesarjev, zato ni slučaj, da prav iz teh koncev izhaja nekaj vrhunskih cestnih kolesarjev, ki so svoj pečat pustili na najvišji ravni svetovnega kolesarstva. Vendar pa se časi spreminjajo in z mladim rodom jih je vse ve, ki so doma bolj v gozdu kot na cesti. Bolj jih privlači strmo pobočje prepredeno z koreninami in skalami, kot gladka asfaltna cesta. In za tako početje je na Dolenjskem res veliko možnosti.

V našem podjetju Velodrom.si, slišimo tudi na ime BikeGalaxy Dolenjska in smo dolenjski podaljšek agencije BikeGalaxy. Zraven prodaje vrhunskih gorskih koles in odličnega servisa, ponujamo tudi vodene gorsko kolesarske ture, posameznikov in skupin, organizacijo rojstnih dnevov na MTB spretnostnem poligonu Zverinice in team buildingov. Izposojo in najem gorskih koles, na voljo pa je tudi kombi in prikolica za prevoz kolesarjev. Za organizacijo in vodenje poskrbijo licencirani vodniki gorskega kolesarstva.

V nadaljevanju ponujamo nekaj predlogov za kolesarske ture, za katere nas lahko najamete. Seveda pa nas lahko kontaktirate in izrazite svoje želje. Dogovorili se bomo in pripravili turo, ki bo ustrezala vašim željam. V vsake primeru vas z veseljem popeljemo naokoli in vam omogočimo, da spoznate Dolenjsko tudi na dveh kolesih.

Za vse informacije in vaše želje smo na voljo na telefonski številki 041/967-153 ali elektronskih naslovih: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Odločate se lahko med celodnevno turo (več kot 5 ur) ali poldnevno kolesarsko turo. Na vašo željo pa lahko organiziramo tudi več dnevno kolesarjenje. Na turi lahko pedelirate ali se odločite za prevoz s kombijem (Shuttle).  

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene