Brynje Classic wool, dolge hlače

2011_Brynje_Clas_4d0b46a8c00f0.jpg2011_Brynje_Clas_4d0b46a8c00f0.jpg
Odlična izbira za vse, ki ne marajo, da jih zebe...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 88,76 €
Spletna cena: 79,88 €
Popust: -8.88 € (-10%)
DDV: 14,40 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:48h.gif
Opis

logo brynje
Odlična izbira za vse, ki ne marate, da vas zebe. Hlače so primerne za vse oblike športne aktivnosti, ali kot spodnje periloki ga nosite  doma ali v službi. Hlače imajo udobno elastiko okoli pasu, ki se ne zajeda v kožo in nežen patent na koncu hlačnic za udoben oprijem nog. Vzdrževanje je popolnoma enostavno, saj je volni dodan Polyamid, ki skrbi za dobro zračenje, hitro sušenje in prijeten občutek na koži. Hlače so na voljo v velikostih od XS –XXL.  


Ime izdelka: Brynje Classic wool, dolge hlače
Material: 80% Merino volna, 20% Polyamid - Micron

Vzdrževanje: 40o
Uporaba jesen, zima, spomlad
Več na: www.brynje.no

Pri Brynju so nadvse ponosni na svojo klasično kolekcijo izdelano iz volne. Je zelo udobna in med uporabniki ima zelo veliko privržencev, toda pot do končnega izdelka je bila zelo dolga. Volno so vikingi uporabljali, ne samo kot material iz katerega so izdelovali oblačila, ampak je bila uporabna na veliko področjih. Da so jo prilagodilisvojim potrebam, so jo česali, dodajali olja in druga naravna vlakna, ki ne vpijajo vode (na svojih potovanjih so potrebovali oblačila, ki ne premočijo), vendar pa so bila ta oblačila trda in težka. Danes, ko je na voljo dovolj materialov, ki ne prepuščajo vlage, postane volna lahko zopet mehka in udobna. Z uporabo sintetičnih vlaken v športu in rekreaciji je volna nekoliko izgubila na veljavi, vendar so pri Brynju izdelali sistem s katerim so volni ponovno dali vso veljavo in vrednost. Dodali so vlakna, ki omogočajo hitro isparevanje vlage, zato oblačila ostanejo prijetno topla, lepo dišijo in enostavno jih je vzdrževati. Oblačila iz serije Brynje Classic woll so primerna za vsako aktivnost v naravi ali v varnem zavetju doma.

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected]  
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene