Brynje Classic wool T-shirt, termo majica

2011_Brynje_Clas_4d0b429ebae84.jpg2011_Brynje_Clas_4d0b429ebae84.jpg
2011_Brynje_Clas_4d0b429ebae84.jpg2011_Brynje_Clas_4d0b429ebae84.jpg
termo majica s kratkim rokavom je primerna za jesen, zimo in spomlad...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 77,78 €
Spletna cena: 70,00 €
Popust: -7.78 € (-10%)
DDV: 12,62 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:48h.gif
Opis

logo brynje
Pri Brynju so nadvse ponosni na svojo klasično kolekcijo izdelano iz volne. Je zelo udobna in med uporabniki ima zelo veliko privržencev, toda pot do končnega izdelka je bila zelo dolga. Volno so vikingi uporabljali, ne samo kot material iz katerega so izdelovali oblačila, ampak je bila uporabna na veliko področjih. Da so jo prilagodilisvojim potrebam, so jo česali, dodajali olja in druga naravna vlakna, ki ne vpijajo vode (na svojih potovanjih so potrebovali oblačila, ki ne premočijo), vendar pa so bila ta oblačila trda in težka. Danes, ko je na voljo dovolj materialov, ki ne prepuščajo vlage, postane volna lahko zopet mehka in udobna. Z uporabo sintetičnih vlaken v športu in rekreaciji je volna nekoliko izgubila na veljavi, vendar so pri Brynju izdelali sistem s katerim so volni ponovno dali vso veljavo in vrednost. Dodali so vlakna, ki omogočajo hitro isparevanje vlage, zato oblačila ostanejo prijetno topla, lepo dišijo in enostavno jih je vzdrževati. Oblačila iz serije Brynje Classic woll so primerna za vsako aktivnost v naravi ali v varnem zavetju doma.

Termo majica s kratkim rokavom je najuporabnejša prav jeseni in pozimi. Je udobna in zelo topla. Oblečemo jo lahko kot spodnje perilo za vsak dan ali aktivno perilo med športno aktivnostjo. Majica ima visoko obrobo okoli vratu in rokavih. Majica je namenena za oba spola in je na voljo v standardnih barvah in velikostih.  


Ime izdelka: Brynje Classic wool T-shirt, termo majica
Material: 80% Merino volna, 20% Polyamid - Micron
Vzdrževanje: 40o

Več na: www.brynje.no  

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected]

 

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene