Tehnomat model 26, sprehajalna palica

Tehnomat_model_2_4dedfe069ba40.jpgTehnomat_model_2_4dedfe069ba40.jpg
Sprehajalna palica z plutovinasto oblogo...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 34,16 €
Spletna cena: 30,74 €
Popust: -3.42 € (-10%)
DDV: 5,54 €
Barva

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo_tehnomat

Podjetje Tehnomat, Kranj, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 in njegova glavna dejavnost je brizganje plastičnih mas ter orodjarstvo. Z dejavnostjo se nadaljuje družinska tradicija, ki jo je začel Drago Česnik pred več kot tridesetimi leti. Zraven osnovne dejavnosti, pa se podjetje ukvarja tudi z izdelavo in prodajo zložljivih pohodnih palic, sprehajalnih palic ter derez. Vsi našteti proizvodi so plod domačega razvoja, kar velja tudi za proizvodnjo. V zadnjih letih, so se njihovi proizvodi, na slovenskih tleh dodobra ukoreninili in si pridobili veliko število zvestih uporabnikov. Proizvode odlikuje, praktičnost, kvaliteteta, dolga življenjska doba in sodoben izgled.

pohodniske_palice

Tehnomat pohodna palica model 26 je enojna trodelna teleskopska palica z razponom raztega med 75 in 105 cm. Namenjena je za sprehode in manj zahtevne izlete. Konica palice je iz karbidne trdnine, sprehajalni roč je obložen s pluto, iz plute pa je izdelana tudi obloga zgornjega dela palic. Za spehode po trdnih podlagah je dodana gumijasta podloga, ki blaži udarce in zvok . Za vse palice slovenskega proizvajalca Tehnomat, so na voljo vsi rezervni in nadomestni deli.

Ime izdelka: Pohodne palice model 26
Material: aluminij
Ročaj: naravna pluta
Tip: teleskop , trodelne
Razpon: 75 -105 cm
Posebnost: sprehajalni roč, gumijasta podloga in plutovinasta obloga
Barva: črna
Več na: www.tehnomat.si

Niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje? Pokličite kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali se nam oglasite preko elektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene