Tehnomat model 80, treking palice

Tehnomat_model_8_4dedf58253d47.jpgTehnomat_model_8_4dedf58253d47.jpg
Trodelne pohodniške palice z ročajem iz naravne plute...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 70,76 €
Spletna cena: 63,68 €
Popust: -7.08 € (-10%)
DDV: 11,48 €
Barva

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo_tehnomat

Podjetje Tehnomat, Kranj, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 in njegova glavna dejavnost je brizganje plastičnih mas ter orodjarstvo. Z dejavnostjo se nadaljuje družinska tradicija, ki jo je začel Drago Česnik pred več kot tridesetimi leti. Zraven osnovne dejavnosti, pa se podjetje ukvarja tudi z izdelavo in prodajo zložljivih pohodnih palic, sprehajalnih palic ter derez. Vsi našteti proizvodi so plod domačega razvoja, kar velja tudi za proizvodnjo. V zadnjih letih, so se njihovi proizvodi, na slovenskih tleh dodobra ukoreninili in si pridobili veliko število zvestih uporabnikov. Proizvode odlikuje, praktičnost, kvaliteteta, dolga življenjska doba in sodoben izgled.

IMG117-20091108332-1555
Pohodniške palice Tehnomat model 80, so trodelne teleskopske palice izdelane iz aluminija z konico iz karbidne trdnine, ki jo je po potrebi možno zamenjati. Prednost palic, model 80 je vzmet, ki jo po potrebi zaklenemo – blokiramo. Vzmet blaži udarce med hojo in s tem preprečuje vibracije, ki se ustvarjajo. Med spusti pa vzmet enostavno zaklenemo in s tem ustvarimo palice, ki ponujajo trdeno oporo. Palice so opremljene še z ročajem iz naravne plute in udobnim zaščitnim paščkom. Za vse palice slovenskega proizvajalca Tehnomat, so na voljo vsi rezervni in nadomestni deli.

Ime izdelka: Pohodne palice model 80
Material: aluminij
Ročaj: naravna pluta
Tip: teleskop , trodelne
Razpon: 70 -140 cm
Posebnost: vzmet z zaklepom
Barva: dve barvni kombinaciji
Več na: www.tehnomat.si

Niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje? Pokličite kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali se nam oglasite preko elektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene