Tehnomat model 71, palice za nordijsko hojo in Skike

Tehnomat_model_7_4dedecb2f3c53.jpgTehnomat_model_7_4dedecb2f3c53.jpg
Trpežne palice za Skike rolkanje in nordijsko hojo...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 74,42 €
Spletna cena: 66,98 €
Popust: -7.44 € (-10%)
DDV: 12,08 €
Barva

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo_tehnomat

Podjetje Tehnomat, Kranj, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 in njegova glavna dejavnost je brizganje plastičnih mas ter orodjarstvo. Z dejavnostjo se nadaljuje družinska tradicija, ki jo je začel Drago Česnik pred več kot tridesetimi leti. Zraven osnovne dejavnosti, pa se podjetje ukvarja tudi z izdelavo in prodajo zložljivih pohodnih palic, sprehajalnih palic ter derez. Vsi našteti proizvodi so plod domačega razvoja, kar velja tudi za proizvodnjo. V zadnjih letih, so se njihovi proizvodi, na slovenskih tleh dodobra ukoreninili in si pridobili veliko število zvestih uporabnikov. Proizvode odlikuje, praktičnost, kvaliteteta, dolga življenjska doba in sodoben izgled.

Palice za nordijsko hojo in Skike rolkanje slovenskega proizvajalca Tehnomat iz Kranja, odlikuje kvaliteta in dolga življenska doba. Palice so izdelane iz dveh delov (teleskopske), ki omogočajo prilagajanje dolžine med 95 in 155 cm. Telo palic je izdelano iz aluminija z konicami iz karbidne trdnine. Ročaj iz naravne plute zagotavlja trdnen oprijem, paščki z posebno zaponko pa omogočajo dober nadzor nad palico. Palice so opremljene tudi z odsevnimi trakovi. Za vse palice, slovenskega proizvajalca Tehnomat, so na voljo vsi rezervni in nadomestni deli.

Ime izdelka: Palice za nordijsko hojo in Skike model 71
Material: aluminij
Ročaj: naravna pluta
Tip: teleskop
Razpon: 95 -155 cm
Posebnosti: možnost menjave konic, odsevni trakovi
Več na: www.tehnomat.si

Niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje? Pokličite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali nas kontaktirajte s pomočjo ektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene