Tehnomat model 62 Freeride, zložljive palice

Tehnomat_model_6_4dedfc7a9e757.jpgTehnomat_model_6_4dedfc7a9e757.jpg
Ojačitve spodnjega dela palic in velike krpljice preprečujejo...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 70,76 €
Spletna cena: 63,68 €
Popust: -7.08 € (-10%)
DDV: 11,48 €
Barva

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo_tehnomat

Podjetje Tehnomat, Kranj, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 in njegova glavna dejavnost je brizganje plastičnih mas ter orodjarstvo. Z dejavnostjo se nadaljuje družinska tradicija, ki jo je začel Drago Česnik pred več kot tridesetimi leti. Zraven osnovne dejavnosti, pa se podjetje ukvarja tudi z izdelavo in prodajo zložljivih pohodnih palic, sprehajalnih palic ter derez. Vsi našteti proizvodi so plod domačega razvoja, kar velja tudi za proizvodnjo. V zadnjih letih, so se njihovi proizvodi, na slovenskih tleh dodobra ukoreninili in si pridobili veliko število zvestih uporabnikov. Proizvode odlikuje, praktičnost, kvaliteteta, dolga življenjska doba in sodoben izgled.

1209118911_pohod

Tehnomat pohodniške palice model 61 so palice z širokom aluminijastim obročem premera 120 mm. Palice so namenjene za hojo po globokem snegu, saj široka krpljica preprečuje pogrezanje. Zaradi specifične uporabe, so palice še dodatno ojačane v spodnjem delu in opremljene z plutovinasto oblogo v zgornjem delu. Dvodelne teleskopske palice omogočajo razteg med 80 in 140cm. Zamenjljiva konica je izdelana iz karbidne trdnine. Za vse palice slovenskega proizvajalca Tehnomat, so na voljo rezervni in nadomestni deli.

Ime izdelka: Pohodne palice model 61
Material: aluminij
Ročaj: naravna pluta
Tip: teleskop , dvodelne
Razpon: 80 -140 cm
Posebnost: ojačan spodnji del palic, široke krpljice, plutasta obloga
Barva: rumena, zeleno/siva
Več na: www.tehnomat.si

Niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje? Pokličite kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali se nam oglasite preko elektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene