Tehnomat model 70, palice za nordijsko hojo

Tehnomat_model_7_4dedee78dc58d.jpgTehnomat_model_7_4dedee78dc58d.jpg
Odlične palice za nordijsko hojo slovenskega proizvajalca...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 61,00 €
Spletna cena: 54,90 €
Popust: -6.10 € (-10%)
DDV: 9,90 €
Barva

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo_tehnomat
Podjetje Tehnomat, Kranj, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 in njegova glavna dejavnost je brizganje plastičnih mas ter orodjarstvo. Z dejavnostjo se nadaljuje družinska tradicija, ki jo je začel Drago Česnik pred več kot tridesetimi leti. Zraven osnovne dejavnosti, pa se podjetje ukvarja tudi z izdelavo in prodajo zložljivih pohodnih palic, sprehajalnih palic ter derez. Vsi našteti proizvodi so plod domačega razvoja, kar velja tudi za proizvodnjo. V zadnjih letih, so se njihovi proizvodi, na slovenskih tleh dodobra ukoreninili in si pridobili veliko število zvestih uporabnikov. Proizvode odlikuje, praktičnost, kvaliteteta, dolga življenjska doba in sodoben izgled.

Enostavno poimenovanje palic za nordijsko hojo je tudi zanimiva posebnost slovenskega proizvajalca Tehnomat iz Kranja. Model 70, so 2 delne palice (teleskopske) izdelane iz aluminija z jeklenimi konicami, ki jih je po potrebi možno zamenjati. Plutovinasti ročaji, ponujajo udobje in blažijo potenje rok. Trden pašček na ročajih zagotavlja dobro kontrolo palic med hojo in ne drsi. Palice imajo v kompletu gumijast nastavek, ki je namenjen uporabi na asfaltu in drugih trdnih podlagah. Za vse modele palic Tehnomat, so na voljo tudi rezervni in nadomestni deli.

Ime izdelka: Palice za nordijsko hojo model 70
Material: aluminij
Ročaj: naravna pluta
Tip: teleskop
Razpon: 95 -130 cm
Posebnosti: možnost menjave konic, gumijasti nastavki
Več na: www.tehnomat.si

Niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje? Pokličite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali nas kontaktirajte s pomočjo ektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene