Endura Coolmax Long socks (twin pack), kolesarske nogavice

Compex_Mi_senzor_4d91c032714a9.jpgCompex_Mi_senzor_4d91c032714a9.jpg
Compex_Mi_senzor_4d91c032714a9.jpgCompex_Mi_senzor_4d91c032714a9.jpg
Daljše nogavice za vse, ki ne kolesarijo le v lepem vremenu...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 17,99 €
Spletna cena: 17,09 €
Popust: -0.90 € (-5%)
DDV: 3,08 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:24h.gif
Opis
logo endura

Podjetje Endura Ltd., je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.

Coolmax  nogavice ponujajo 73% Coolmax materiala, ki omogoča maksimalno vpijanje vlage, hitro sušenje in odlično prileganje. Dolga življenska doba in udobje pa sta že kar smouvmevni. Predeli prstov in pete so ojačani zaradi večje vzdržljivosti, nart in lok stopala imata nekaj dodatkov zaradi večje elastičnosti. Nogavice so visoke in zaradi tega zelo priljubljene med kolesarji, ki ne kolesarijo le ob lepem vremenu.Nogavice so izdelane s pomočjo brezšivne tehnologije in so na voljo v črni in beli barvi. V prodajnem kompletu sta dva para nogavic.

Ime izdelka: Endura Coolmax Long Socks (Twin pack), kolesarske nogavice
Material: Nylon 4%, Coolmax  73%, Elastane 23%
Lastnosti: nizka teža, odpornost, toplotna regulacija, prevodnost vlage
Več na: www.endura.co.uk

Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk . Na elektronski naslov: [email protected]  , sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M, barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerega se zanimate.
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene