Brynje Super thermo A-shirt

white super thermo A shirt.jpgwhite super thermo A shirt.jpg
white super thermo A shirt.jpgwhite super thermo A shirt.jpg
Majica brez rokavov z rahlo obrobo, je lahka in zelo funkcionalna...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 33,86 €
Spletna cena: 30,47 €
Popust: -3.39 € (-10%)
DDV: 5,49 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis

logo brynje
Majica brez rokavov z rahlo obrobo je lahka in zelo funkcionalna. Odlično transportira vlago na zunanjo stran, se hitro suši in ohranja toploto. Uporabna je v vseh obdobjih leta, kot spodnja majica, ki skrbi za dodatno izolacijo in uravnavo temperature. Najbolj je razširjena pri kolesarjih, pohodnikih in alpinistih, saj je lahka in ne zavzame veliko prostora.


Ime izdelka: Brynje Super thermo, A shirt
Material: 100% Polypropylen - Meraclon

Vzdrževanje: 60o , drgnjenje ni priporočljivo
Uporaba: Skozi celo leto pri vseh aktivnostih
Prednosti: Nizka teža, dobra izolacija, občutek suhosti
Velikost: XXS-3XL
Več na: www.brynje.no


Super thermo kolo

SUPER THERMO aktivno perilo je izdelano iz 100% sitntetičnega materiala in je uporabno skozi celo leto. Kolekcija Super Thermo je nosilka Brynje filozofije. Sistem, ki ga uporabljajo ni nov in so ga odkrili že Vikingi. Brynje ga je le prenovil in prilagodil potrebam današnjega potrošnika. Zrak - material, ki je na razpolago povsod poskrbi, da ste suhi in da vam je toplo. Nobenih Hi-tec razlag in razglabljanj. Nič ne izolira tako dobro kot zrak in nič ne diha bolje kot zrak. Zrak je osnova za vse in vsakogar, tudi za konkurente, le da ga pri Brynju izrabijo več. Z uranovršenostjo in popolnoma umetnimi materiali, ( hitreje se sušijo in ne vpijajo vlage) so izdelali udobno tkanino, ki ustvari »zračni žep« med kožo in oblačilom. To ne omogoča le, da se znoj hitreje suši, ampak tudi ustvarja izolacijo, ki vas greje bolj kot katerokoli drugo aktivno perilo. To so potrdili, ne v belo oblečeni ljudje iz laboratorijev, ampak športniki in ljudje, ki uporabljajo izdelke Brynje na terenu. Super Thermo lahko uporabljate vsaj dan kot T-shirt pod vetrovko, uporabljate ga lahko na delovnem mestu, v deževnih dneh ali pri izvajanju športnih aktivnostih ali tekmovanjih. Uporaba je zelo široka. Ko ga boste enkart poskusili, poti nazaj ne bo več.

 Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov:[email protected]

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene