Deuter Compact EXP 12 SL , ženski kolesarski nahrbtnik

2012_Deuter_Comp_4efc23b43b029.jpg2012_Deuter_Comp_4efc23b43b029.jpg
Deuter Compact EXP 12,ima posebne trakove in mrežast bočni del, ki je prirejen posebej za ženske...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 104,99 €
Spletna cena: 89,24 €
Popust: -15.75 € (-15%)
DDV: 16,09 €
Barva

Dobavljivost:48h.gif
Opis

Logo_deuter
Rang kolesarskih nahrbtnikov Compact je zasnovana tako, da je primerna za široko uporabo in odlična funkcionalnost se najbolj izkaže na daljših vožnjah. Raztegljiv mrežasti žep, ki je namenjen za pritrditev čelade, omogoča več prostora za shranjevanje v notranjosti nahrbtnika., ki ga je možno stisniti z tarakovi, ki so nameščeni ob stani. Če potrebujete več prostora, enostavno popustite trakove in že ga lahko razširite in pridodbite celotno prostornino, ki jo omogoča nahrbtnik. Elegantna oblika in funkcionalni materiali so garancija za dolgo življensko dobo. Deuter Compact Air EXP SL ima posebne trakove in mrežast bočni del, ki je prirejen posebej za ženske. Za hrbtišče nahrbtnika je uporabljen preizkušen Airstripes sistem, ki omogoča maksimalno prezračevanje in udobnost pri nošenju.


Podrobnosti nahrbtnika; mrežaste naramnice in mrežast bočni del z dvema žepoma, ki imata zadrgo. Airstripes sistem za maksimalno prezračevanje, z velcro trakovi zavarovan izhod za hidracijsko cev, ki je speljana direktno iz glavnega prostora in zanka za ustnik hidracijske cevi. Varnostne zanke, 3M odsevniki spredaj/zadaj/ob strani, dva večnamenska žepa z zadrgo spredaji in mrežasti žep za shranjevanje vetrovke ali pritrditev čelade.

Ime izdelka: Deuter Compact  EXP 12 SL, ženski  kolesarski nahrbtnik
Teža: 950g
Volumen: 12 l
Velikost: 44/26/18
Material: Deuter-Microrip-Nylon
Več na: www.deuter.com

Niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje? Pokličite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali nas kontaktirajte s pomočjo ektronske pošte na naslov: [email protected]

 

 

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene