Endura Engineered baselayer L/S, osnovna kolesarska majica

Xenofit_Mineral__50fcfd9604e46.jpgXenofit_Mineral__50fcfd9604e46.jpg
udobje tudi pozimi...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 54,99 €
Spletna cena: 52,24 €
Popust: -2.75 € (-5%)
DDV: 9,42 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:7d.gif
Opis
logo endura

Podjetje Endura Ltd je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.

Engineered Baselayer je kolesarska majica, ki se zelo hitro suši in je namenjena nošenju pod kolesarskim dresom. Polipropilensko predivo zagotavlja odlično odvajanje znoja. Mrežasta tkanina na obremenjenih predelih omogoča hlajenje in odvajanje telesne temperature. Prednost Endura Transmission BL majice je tudi antibakterijska obelava, ki preprečuje neprijeten vonj in vas ohranja sveže. Šivi so široki in udobni, tako kot tudi anatomski kroj. Majica je na voljo v modri barvi in je izdelana za moško postavo.

Ime izdelka: Endura Ejngineered baselaxer L/S, osnovna kolesarska majica
Material: coolmax 48%, poliester 48%, elastan 4%
Obdelava: antibakterijska
Barva: črna
Več na: www.endura.co.uk

Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk.   Na elektronski naslov: [email protected]  , sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M, barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerega se zanimate.
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene