Endura Wms Clikcfast Liner, spodnje ženske kolesarske hlače

Endura_Clikcfast_4cd2b76596676.jpgEndura_Clikcfast_4cd2b76596676.jpg
Ženske kratke kolesarske hlače imajo vložke iz CoolMax serije 200...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 29,99 €
Spletna cena: 28,49 €
Popust: -1.50 € (-5%)
DDV: 5,14 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:7d.gif
Opis

logo endura
Podjetje Endura Ltd., je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.

Clikc fast

Endura Clickfast mrežaste spodnje kratke hlače z sedežnim vložkom lahko uporabite  kot aktivno perilo pod dolgimi hlačami. Clickfast kratke hlače so izdelane iz Lycre® z hlačnimi vložki iz  Coolmax® seirje 200. Hlače so trpežne, udobne na koži, odlično prevajajo vlago in ščitijo pred mrazom. Med aktivnostjo se popolnoma prilegajo telesu in zato ne ustvajajo gub, katere bi bile moteče med aktivnostjo. Hlače imajo udobno elastiko na pasu in gumijast trak na koncu hlačnic. Clikfast spodnje kolesarske hlače so kompatibilne z dolgimi kolesarskimi hlačami Endura Singletrack ali Singletrack ¾. Na voljo so v treh velikostih in črni barvi.
Ime izdelka: Endura Clickfast Liner, spodnje kolesarske ženske kratke hlače
Material: Laycra®, CoolMax® serija 200  
Sedežni vložek: CoolMax serija 200
Lastnosti: nizka teža, odlično izolativnos, udobnost
Več na: www.endura.co.uk

Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo  oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk . Na elektronski naslov: [email protected], sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M,  barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerega se zanimate.

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene