Endura MT500 waterproof trouser, kolesarske hlače

Timex_Cycle_Trai_5047132deb477.jpgTimex_Cycle_Trai_5047132deb477.jpg
odlično služijo v slabem in deževnem vremenu...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 202,99 €
Spletna cena: 182,69 €
Popust: -20.30 € (-10%)
DDV: 32,94 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:7d.gif
Opis
logo endura

Podjetje Endura Ltd., je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.


Moške kolesarske hlače MT500 waterproof so pogosta izbira kolesarjev, ki imajo radi predvsem gorsko XC, all mountain ali popotniško kolesarjenje. Izdelane so iz trpežnega nalylona s stranskimi prezračevalniki. Posebnost hlač so lepljeni šivi, ki zagoravljajo nepremočljivost. Razteglivi paneli skrbijo za prožnost in prilagodljivost med vožnjo. Na voljo je še prilagodljiv pas, prezračevalniki nog, ki se zaprirajo z velcro trakovi in prilagojena kolena. Endura MT500 watherproof hlače so združljive z clickfast hlačnimi vložki.

Podrobnosti:

2.5L nepremočljiv material,
lepljeni šivi,
nepremočljivi raztegljivi vložki,
odporen sedalni del izdelan iz Cordure,
odsevni logotipi,
Clickfast™ compatibilnost. I

Ime izdlka: Endura MT500 waterproof trouser , kolesarske hlače
Material: Nylon Cordura
Vložek: Clikcfast notranje hlače niso zajete v kompletu
Namen: kolesarjenje
Velikost: S-XXL
Več na: www.endura.co.uk


Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk  . Na elektronski naslov: [email protected] , sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M, barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerga se zanimate.
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene