Pedros Tire Lever DH, odstranjevalec pnevmatik

Pedros_Tire_Leve_4e5fa255040d5.jpgPedros_Tire_Leve_4e5fa255040d5.jpg
Specialen snemalec trdovratnih pnevmatik...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 19,00 €
Spletna cena: 17,10 €
Popust: -1.90 € (-10%)
DDV: 3,08 €
Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo-pedros

Leta 1989 sta Bruce Fina in Andrew Herrick ustavnovila podjetje, ki sta ga poimenovala Pedros. Ustanovljeno je bilo iz ljubezni do kolearjenja s posebnim povdarkom na varovanju okolja. Prvo naročilo sta prejela po faxu, od proizvajalca koles iz Maina in kmalu zatem dosegala uspeh na enem od kolearskih sejmov. Od takrat Pedros dviga svojo prodajo na osnovi kvalitetnih izdelkov in zadovljnih kupcev. Politika pri Pedros je zelo jasna; ustvarjati konkurenčne izdelke, ki bazirajo na inovacijah in vestnem delu. V njihovih izdelkih ne boste naški substanc kot so: Toluene, Nafta, ORFE, 2-butoxyethanol, Aceton in ostale karcogene snovi, ki škodijo ljudem in okolici.

Downhill snemalec pnevmatik je posebej zasnovan za snemanje trdovratnih in trdih pnevmatik gorskih koles. Snemalec je toplotno obdelan in ima udoben in ergonomski ročaj. 275mm vzvod in velika »lopatka«, zagotavljata učinkovito snemanje pnevmatike. Orodje Pedros Tire Lever ima doživljensko garancijo.

Ime izdelka: Pedros Tire Lever
Material: jeklo
Dolžina vzvoda: 275mm
Več na: www.pedros.com

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene