Pedros Cable Puller, kolesarsko orodje

Pedros_Cable_Pul_4e5fa07155d02.jpgPedros_Cable_Pul_4e5fa07155d02.jpg
Odlične klešče za vlečenje žic iz boudnov...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 26,00 €
Spletna cena: 23,40 €
Popust: -2.60 € (-10%)
DDV: 4,22 €
Barva

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo-pedros

Leta 1989 sta Bruce Fina in Andrew Herrick ustavnovila podjetje, ki sta ga poimenovala Pedros. Ustanovljeno je bilo iz ljubezni do kolearjenja s posebnim povdarkom na varovanju okolja. Prvo naročilo sta prejela po faxu, od proizvajalca koles iz Maina in kmalu zatem dosegala uspeh na enem od kolearskih sejmov. Od takrat Pedros dviga svojo prodajo na osnovi kvalitetnih izdelkov in zadovljnih kupcev. Politika pri Pedros je zelo jasna; ustvarjati konkurenčne izdelke, ki bazirajo na inovacijah in vestnem delu. V njihovih izdelkih ne boste naški substanc kot so: Toluene, Nafta, ORFE, 2-butoxyethanol, Aceton in ostale karcogene snovi, ki škodijo ljudem in okolici.

Cable Puller klešče , so namenjena za izvečenje žic iz boldnov. Te so posebej uprabne, kadar je žica na koncu poškodovana (razcefrana) in jo je težko spraviti skozi bolden. Klešče so toplotno obdelane in ponujajo jekleno konstrukcijo. Ergonomski ročaji ponujajo odličnen nadzor, moč in udobje. Klešče imajo tudi vgrajen zaklep. Klešče imajo doživljensko garancijo.

Ime izdelka: Pedros Cable Puller
Materal: Jeklo
Namen: vleka žice iz boudnov
Več na: www.pedros.com

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene