PLAČILNI POGOJI

V spletni prodajalni Velodrom.si lahko kupujejo vsi, ki so sposobni plačati naročene izdelke.

Ob zaključku nakupa so na voljo naslednji načini plačila:

Plačilo ob prevzemu: ob naročilu blaga v koraku »Način plačila«, označite način »Plačilo ob dostavi«. Blago vam pošljemo v roku, ki je naveden ob izdelku. Če izdelka ne moremo dobaviti v roku, ki je naveden, vam ga dostavimo v roku za katerega se dogovorimo. Naročnik ob prevzemu poravna: kupnino naročenega blaga + stroške pošiljanja + poštno provizijo, če je vrendnost kupnine nižja od 90.00 EUR. V primeru, da kupnina presega znesek 0.00 EUR, naročnik ob prevzemu poravna: kupnino + poštna provizijo. Višino poštne provizije določa Pošta Slovenije in znaša 1% kupnine.

Plačilo po predračunu: ob naročilu blaga v koraku »Način plačila«, izberete način »Predračun«. Za naročeno blago, vam preko elektronske pošte, posredujemo predračun. Predračun vam posredujemo, ko je naročeno blago na zalogi in vam ga lahko takoj po plačilu predračuna pošljemo ali dostavimo. V nekaterih primerih, plačilo po predračunu ponuja večji popust ob nakupu. Poseben popust ob plačilu po predračunu je označen ob izdelku.

Priporočilo: oznake o dobavljivosti izdelkov so informativne narave in se lahko v določenih primerih razhajajo z ralnim stanjem. V izogib nevčečnostim, vam priporočamo, da nam pred nakupom pošljete vprašanje o dobavljivosti in nemudoma vam bomo podali natančno informacijo. Še posebej to priporočilo velja v primeru, da nameravate kupnino poravnati s pomočjo aplikacij, ki omogočajo plačevanje s plačilnimi karticami.

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene