Vittoria Martello G2.0 29’×2,35 TR 4C Antr 120TPI OEM, plašč

Tacx_i_Flow_T225_5098cf0d69ee8.jpgTacx_i_Flow_T225_5098cf0d69ee8.jpg
vsestranski plašč...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 65,99 €
Spletna cena: 59,39 €
Popust: -6.60 € (-10%)
DDV: 10,71 €
Barva

Dimenzija

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo vittoria
Martello je najbolj vsestranski plašč za različne razmere na progi. Profil za Enduro/Trail pogoje je oblikovan podobno kot pri pnevmatikah za motorna kolesa, kar omogoča več stabilnosti in vzdržljivosti. Profil je obogaten tudi z majhnimi kanali, ki poskrbijo za oprijem, ko ga boste najbolj potrebovali in pri tem ne žrtvujete hitrosti. Grafen 2.0 še dodatno poskrbi za oprijem v mokrih razmerah.

TRAIL TNT
Trail izvedba TNT se prav tako ponaša z dodatno zaščito stranskih sten. Ta pa je še izboljšana z dodatnimi stranskimi vložki (Anti-Pinch-Flat), ki preprečujejo predrtje ob obroču, hkrati pa nudijo tudi dodatno oporo sidriščem pnevmatike.

(4C) – 4 različne zmesi gume v enem plašču

Vittoria je prvo podjetje na svetu, ki uporablja 4 različne zmesi gume v eni pnevmatiki. Veliko posvečanje razvoju se je tako poplačalo z edinim ekstrudorjem na svetu, ki je zmožen združiti štiri različne zmesi gume v eno pnevmatiko.

Vittoria 4C tehnologija se tako ponaša z različnimi zmesmi v sredini in na površini profila gume, zmes pa se razlikuje tudi ob straneh in v centru pnevmatike. Inženirji Vittorije lahko na ta način popolnoma prilagodijo dele profila plaščev, da najbolje delujejo na področju zavijanja, vzpenjanja, kotaljenja in zaviranja. Poleg tega se plašči ponašajo z dodatno zaščito proti predtrju in vzdržljivostjo, pri MTB pnevmatikah različne zmesi celo poskrbijo za bolj stabilno osnovo za globlje profile.

GRAFEN

Kaj je pravzaprav grafen? To je revolucionrarni material iz čistega ogljika, pri katerem so atomi razporejeni podobno kot pri grafitu, vendar le z debelino enega atoma. Odlikujejo ga visoka stopnja trdnosti z veliko gibljivostjo in odlično elektro prevodnostjo. Zaradi dobrih lastnostih se ga uporablja v visoki tehnologiji, vse bolj pa tudi v vsakdanjem življenju.

GRAFEN 2.0

Nova generacija Grafena (G2.0) zdaj ponuja še izboljšane lastnosti pnevmatik Vittoria.
Plašči so s prejšnjo različico postali boljši v vseh pogledih, G2.0 izvedba se osredotoča na izboljšave na vsakem področju posebej: hitrost, oprijem v mokrem, vzdržljivost in zaščita proti predrtju.
Grafen služi kot odlično vezivo, ki zapolni praznine med mulekulami gume in te še dodatno povežejo med sabo ter tako izboljšajo splošno strukturo gume.

Ime artikla: Vittoria Martello, mtb plašč
Barva: Antrazit
Teža: 960g
Ohišje: TNT, zložljivo, 120 TPI
Zmes gume: 4 compound G2.0, Nylon
Tubeless ready: DA

Niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje? Pokličite na kontaktno telefonsko številko; 041/967-153 ali nas kontaktirajte s pomočjo elektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene