Vittoria Agarro G2.0 29’×2,6 Trail 4C Anthr 120TPI, plašč

2012_Tacx_Genius_4e8c4cb4aa7de.jpg2012_Tacx_Genius_4e8c4cb4aa7de.jpg
vsestranski plašč za e kolesa...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 65,99 €
Spletna cena: 59,39 €
Popust: -6.60 € (-10%)
DDV: 10,71 €
Barva

Dimenzija

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo vittoria
Agarro je zelo hiter vsestranski plašč za e-kolesa, ki bo navdušil tako tekmovalce kot tudi rekreativne kolesarje. Ponaša se z inovativnim profilom, ki združuje hitre lastnosti XC plaščev na eni strani in odličen oprijem enduro pnevmatik na drugi. Aggaro bo zablestel predvsem na suhih in trdih podlagah, a vseeno zagotovil dovolj oprijema tudi kadar vas bo presenetil dež.
Vittoriine pnevmatike s Trail stenami zagotavljajo največ zaščite proti predrtju pri nizki teži plaščev in so preverjene s strani tekmovalcev in bolj agresivnih kolesarjev.

V plašču Agarro je vdelana enaka ‘’sipe-width’’ tehnologija, kot pri plašču Martello, kar pomeni, da se profil ravno prav upogiba ob stiku z neravno podlago, kot so korenine, skale in kamenje. Prav tako ta tehnologija izboljša vožnjo v ovinkih, pri vzpenjanju in pri zviranju.
Plašč Agarro je sestavljen iz 4 posameznih zmesi grafena 2.0, kar še dodatno izboljša zmogljivost plašča. Ta unikatni postopek izdelave plašča omogoča samozavestno krmiljenje v ovinkih ter izboljšan oprijem tudi med vzpenjanjem. Ob vsem tem pa grafenove zmesi omogočajo dolgo življenjsko dobo, nizko obrabo materiala in pa zmanjšan kotalni upor.
(4C) – 4 različne zmesi gume v enem plašču
TRAIL CASING
Vittoriine pnevmatike s Trail stenami zagotavljajo največ zaščite proti predrtju pri nizki teži plaščev in so preverjene s strani tekmovalcev in bolj agresivnih amaterskih kolesarjev.

Vittoria je prvo podjetje na svetu, ki uporablja 4 različne zmesi gume v eni pnevmatiki. Veliko posvečanje razvoju se je tako poplačalo z edinim ekstrudorjem na svetu, ki je zmožen združiti štiri različne zmesi gume v eno pnevmatiko.

Vittoria 4C tehnologija se tako ponaša z različnimi zmesmi v sredini in na površini profila gume, zmes pa se razlikuje tudi ob straneh in v centru pnevmatike. Inženirji Vittorije lahko na ta način popolnoma prilagodijo dele profila plaščev, da najbolje delujejo na področju zavijanja, vzpenjanja, kotaljenja in zaviranja. Poleg tega se plašči ponašajo z dodatno zaščito proti predrtju in vzdržljivostjo, pri MTB pnevmatikah različne zmesi celo poskrbijo za bolj stabilno osnovo za globlje profile.

GRAFEN 2.0
Nova generacija Grafena (G2.0) zdaj ponuja še izboljšane lastnosti pnevmatik Vittoria.
Plašči so s prejšnjo različico postali boljši v vseh pogledih, G2.0 izvedba se osredotoča na izboljšave na vsakem področju posebej: hitrost, oprijem v mokrem, vzdržljivost in zaščita proti predrtju.
Grafen služi kot odlično vezivo, ki zapolni praznine med molekulami gume in te še dodatno povežejo med sabo ter tako izboljšajo splošno strukturo gume.

Ime izdelka: Vittoria Agarro , plašč
Dimenzija: 29×2.6
Barva: črna
Teža: 940g
Ohišje: TNT, zložljivo, 120 TPI
Zmes gume: G2.0 Isotech 4 Compound

Niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje? Pokličite na kontaktno telefonsko številko; 041/967-153 ali nas kontaktirajte s pomočjo elektronske pošte na naslov: [email protected].
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene