Vittoria Terreno G2.0 29’×2,1 XCR Retro, 120TPI, plašč

2011_Tacx_Vortex_4e71f15422648.jpg2011_Tacx_Vortex_4e71f15422648.jpg
hitra, hitra...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 52,50 €
Spletna cena: 47,25 €
Popust: -5.25 € (-10%)
DDV: 8,52 €
Barva

Dimenzija

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo vittoria
Terreno je zelo zmogljiv srednje gladek plašč, ki bo najbolj blestel na hitrih XC progah. Po sredini je malo profila za čim manj trenja s podlago, medtem, ko so robovi bolj grobi za dober oprijem med zaviranjem in v ovinkih. Plašč je na voljo v najlažji Vittoria dirkalni različici pnevmatik TLR, zmes gume pa vsebuje G2.0 za največ oprijema v vlažnih pogojih.

(XCR)XC-RACE TLR

Nova dirkalna TLR različica plašča ponuja najboljšo zanesljivost in zmogljivost, v najlažjem paketu pripravljenim za tubeless. Dirkači bodo tako lahko privarčevali na teži, ne da bi pri tem žrtvovali zmogljivost pnevmatik.

(TLR) TUBELESS READY

Nova TLR zasnova ponuja največ hitrosti in najboljšo zaščito proti predrtju. Sestavljena je iz novega materiala Zylon, ki optimizira zadrževanje zraka v plašču. Poleg tega je tubeless-ready najlažja in najhitrejša možnost za vaše dirkalno kolo. Na voljo je pri liniji plaščev Corsa (bombažna stena) in pri Rubino (najlonska stena).

GRAFEN

Kaj je pravzaprav grafen? To je revolucionrarni material iz čistega ogljika, pri katerem so atomi razporejeni podobno kot pri grafitu, vendar le z debelino enega atoma. Odlikujejo ga visoka stopnja trdnosti z veliko gibljivostjo in odlično elektro prevodnostjo. Zaradi dobrih lastnostih se ga uporablja v visoki tehnologiji, vse bolj pa tudi v vsakdanjem življenju.

GRAFEN 2.0

Nova generacija Grafena (G2.0) zdaj ponuja še izboljšane lastnosti pnevmatik Vittoria.
Plašči so s prejšnjo različico postali boljši v vseh pogledih, G2.0 izvedba se osredotoča na izboljšave na vsakem področju posebej: hitrost, oprijem v mokrem, vzdržljivost in zaščita proti predrtju.
Grafen služi kot odlično vezivo, ki zapolni praznine med mulekulami gume in te še dodatno povežejo med sabo ter tako izboljšajo splošno strukturo gume.
Grafen 2.0 poskrbi, da vsak kolesar občuti velike razlike na področju izboljšave pnevmatik. MTB plašči imajo zdaj drastično več oprijema v mokrih razmerah, bolj so odporni proti predtrju in puščajo manj zraka pri tubeless sistemih (uporaba brez zračnice).

Ime izdelka: Tacx NEO Smart T2800, kolesarski ergotrainer
Dimenzija: 29×2.1
Barva: Retro
Teža: 600 g
Ohišje: TLR, zložljivo, 120 TPI
Tubeless ready: DA

Niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje? Pokličite na kontaktno telefonsko številko; 041/967-153 ali nas kontaktirajte s pomočjo elektronske pošte na naslov: [email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene