Prispevki

Gremo na kolo in imejmo se lepo

Logo zverinice
Kolesarska skupina rekreativnih kolesarjev iz Novega mesta in okolice vabi, da se ji pridružite. Skupine je primerna za popolne začetnike, tiste ki občasno kolesarijo in tudi tiste, ki jim je kolo vse prej kot tuje. Kolesarjenje v kolesarskih skupinah naj bi služilo druženju, pridobivanju koristnega kolesarskega znanja in kot motivacija, da naredimo nekaj zase.

Kolesarski izleti potekajo po asfaltnih cestah, ki jih vsi že poznamo, preizkusili pa se bomo tudi na gozdnih makedamskih poteh. Imeli boste možnost prizkusiti »Downhill« kolo, se z njim spustiti po pobočju in občututu »Full suspenssion«. Na željo udeležencev, pa se lahko skupno udeležimo tudi katerega od rekreativnih kolesarskih maratonov, ki jih v Sloveniji ne manjka. Občasno pa organiziramo izlete po znanih kolesarskih poteh v Sloveniji in tujini, si ogledamo in prekolesarimo kos etape Giro di Italia in organiziramo kolesarski kamp na primorskem v spomladanskem času.Kolesarske ture so dolge od 50-80 km (cca 2 - 3 ure) in potekajo v zaključeni skupini, z vmesnim odmorom za kavo.

O odhodu in trasi izleta, so vsi člani obvščeni preko elektronske pošte. Navadno pa velja, da se v poletnm času skupina dobiva ob torkih in četrtkih z zbornim mestom pred pizzerijo Mačkovec, izleti potekajona cestnih in treking kolesih. V zimskem času pa se skupina dobi le enkrat tedensko in sicer ob sobotah, izleti pa potekajo na gorskih kolesih.

Vsi člani kolesarske skupine, morajo na kolesarjenju obvezno imeti; kolo, kolesarsko čelado, kolesarska oblačila (trenerka ni najbolj primerno oblačilo za kolo), bidon s pijačo in po želji, kak energijski prigrizek. Vsi, ki bi se nam želeli pridružiti, nam enostavno pošljite sporočilo na spodnji elektronski naslov in dodali vas bomo v elektronsko bazo tako, da boste tedensko dobivali obvestila o kolesarskih turah in zbornih mestih.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na tel: 041/967-153 ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .


PRIDITE IN PREŽIVITE PRIJETNE KOLESARSKE URICE Z NAMI!!
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene