WTB Speed she comp, ženski mtb sedež

WTB_Wolverine_Co_4f0435e4c1fdf.jpgWTB_Wolverine_Co_4f0435e4c1fdf.jpg
Plašč, ki navdušuje s svojimi lastnostmi...

Cena:
Redna cena: 32,90 €
Spletna cena: 29,28 €
Popust: -3.62 € (-11%)
DDV: 5,28 €
Barva

Dobavljivost:48h.gif
Opis
logo_wtb

Plašč, ki vas bo navdušil nad svojimi sposobnostmi, z ravnovesjem med oprijemom pri spustu in hitrostjo po ravnini. Redek profil po sredini izničuje tekalni upor, vendar se močni stranski čepi lepo zasajajo v podlago. Plašč je primeren za vse podlage.

Ime izdelka: WTB Wolverine Comp
Model: All ride
Dimenzija: 26x2,2
Teža: 5g
Namen: Cross
Več na: www.wtb.com

Ko slišimo ime WTB seveda takoj pomislimo na plašč Wirewolf. Ta plašč je namreč zaznamoval gorsko kolesarstvo. Od predstavitve Wirewolf plašča so postali prepoznavni tudi po odličnih MTB sedežih in so potrebovali le malo časa, da so postali tudi vrhunski proizvajalec le-teh. Proizvodno so začeli širiti tudi v ostale produkte, kar se odraža med drugim tudi v zelo lahkih pestih WTB Laser Disc Light. WTB področje so kolesarske komponente predvsem za MTB segment in artikli kot so obroči, pesta, plašči, sedeži in ročaji krmila, so vsi razpoznavni z značilnostmi WTB izdelkov, ki jih odlikuje nizka teža, dolga življenjska doba in vzdržljivost.

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected].
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene