Endura Urban FlipJack reversible, urbana vetrovka

Xenofit_Mineral__50fcfd9604e46.jpgXenofit_Mineral__50fcfd9604e46.jpg
Xenofit_Mineral__50fcfd9604e46.jpgXenofit_Mineral__50fcfd9604e46.jpg
udobje, ki ga nudi le Urbana...

Cena:
Redna cena: 134,99 €
Spletna cena: 128,24 €
Popust: -6.75 € (-5%)
DDV: 23,13 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:7d.gif
Opis
logo endura

Podjetje Endura Ltd je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.

Bunda, ki jo lahko nosimo na obeh straneh. Če nam črna ne odgovaja več, jo enostavno obrnemo in imam zeleno. Bunda je izdelana iz 100% poliestra. Je odlična za jesenske in zimske dni saj je  lahka, ne prepušča vetra in nas ščiti pred pršenjem iz megle. Ponilo je PrimaLoft® insulation, ki zagotavlja odlično termo izolacijo.

Ime izdelka: Endura Urban FlipJack reversible, urbana vetrovka
Material: Poliester, PrimaLoft
Lastnosti: nizka teža, odlična zračnost, velika svoboda gibanja
Več na: www.endura.co.uk

Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk.   Na elektronski naslov: [email protected]  , sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M, barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerega se zanimate.
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene