Shimano Anit-seize, mazivo za kolo

Ridley_Noah__Shi_507bcd3aaeddc.jpgRidley_Noah__Shi_507bcd3aaeddc.jpg
za vsako profesionalno in amatersko delavnico...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 14,02 €
Spletna cena: 12,33 €
Popust: -1.68 € (-12%)
DDV: 2,22 €
Vsebina

Dobavljivost:48h.gif
Opis
logo-shimano

Shimano so ustvarjalci najbolj znanih svetovnih blagovnih znamk in kolesarskih komponent. Shimano je bil ustanovljen leta 1921, ko je bilo izdelano prvo kolo s c prostim tekom. Shimano proizvaja kolesarske komponente, kolesa, pedala, čevlje in kolesarska oblačila. Torej pokrivajo celoten kolesarski segment. Shimano je postal zelo popularen s svojimi vrhunskimi izdelki kot so: Dura-Ace in XTR, ki zajema tako cestne in MTB kolesa. Pri Shimanu, počnejo vse, kar lahko, da se odzovejo na povečano skrb za okolje. Ponosni so, da so proizvajalec kolesarskih komponent, ki pomagajo ljudem, da uživajo na prostem in v športnih, ki so v sozvočju z naravo. V svojih 87 letih obstoja so pri Shimano razvili veliko tehnologije in znanja, ki služi kot gonilna sila, ki svoje izdelke stalno razvija in dopolnjuje.

Shimano Anti-seize je protikorozivno mazivo, ki preprečuje zarjavenje matic, vijakov in ostalih privijačenih komponent. Preprečuje pokanje okvirja zaradi vijačenja in poškodbe navijev. Je varno za vse kovinske in gumijaste dele kolesa, ter je učinkovit do 1200oC.

Ime izdelka: Shimano Anti-seize, mazivo za komponente
Sezona: 2013/14
Več na: www.cycle.shimano-eu.com

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected].

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene