Hamax Siesta Premium Air, otroški kolesarski sedež

Hamax_Siesta_Pre_4f8e5ae7bb2ab.jpgHamax_Siesta_Pre_4f8e5ae7bb2ab.jpg
Napihljiva sedežna podloga zagotavlja maksimalno udobje...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 139,90 €
Spletna cena: 125,91 €
Popust: -13.99 € (-10%)
DDV: 22,71 €
Barva

Dobavljivost:48h.gif
Opis
logo_hamax

Otroški sedež Hamax Siesta Premium,  je ergonomsko oblikovan, varen in enostaven za namestitev. Patentiran brezstopenjski nastavljiv sistem omogoča nagib sedeža nazaj za 22o, kar je več kot omogočajo ostali ponudniki na tržišču. Sistem je izdelan tako, da se težišče ne premakne predaleč nazaj, ker bi s tem porušil ravnotežje in je edini tovrstni sistem na tržišču, ki zares rešuje situacijo ko otroci zaspijo v sedežu. Kombinacija s posebno obliko naslonjala omogoča, da se glava prosto giblje kljub čeladi na glavi. Kolesarski sedež Hamax Siesta Premium ima patentiran poseben varnostni pas, ki ga lahko pritrdite le z eno roko, medtem ko s prosto roko lahko držite kolo. Sedež je pritrjnen na okvir kolesa na eni sami točki, ki je na osnovni cevi okvirja med sedežem in pedali. Pritrjen je tako, da prosto visi in nudi še dodatno zaščito otrokove hrbtenice. Če sedeža ne potrebujete ga enostavno odstranite s "hitro sponko". Novost modela premium je napihljiva sedežna podloga, ki zagotavlja udobno sedenje tudi med daljšimi kolesarskimi izleti. V prodajnem kompletu pa je dodana še kvalitetna otroška kolesarska čelada. Hamax Siesta je primeren za vsa kolesa v velikosti od 26-28 col in s premerom osnovne cevi pod sedežem od 28 - 40mm. Cev okvirja mora biti okrogla, okvirji koles narejeni iz aluminija in ogljikovih vlaken (karbona) pa morajo imeti potrdilo proizvajalca, da so primerni za namestitev otroškega sedeža.

Hamax Siesta je namenjen otrokom v starosti od 9 mesecev do 4 let starosti (do 22 kg telesne teže). Sedež uporabite le v primeru, da je vaš otrok sposoben samostojno sedeti v njem.

images_1


Ime izdelka: Hamax Siesta Premium Air,  otroški kolesarski sedež
Proizvajalec: Hamax Norveška
Sezona: 2014
Teža:: cca 4,3 kg
Material: Sedež shell, polipropilen
Velikost: 48 X 39 X 71 cm
Max.nosilnost: cca 22kg
V setu: otroški sedež, napihljiva sedežna prevleka, nosilec okvirja s ključem
Barva: Temno siva
Več na: www.hamax.no

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected].
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene