Endura Gridlock II, kolesarska vetrovka

Endura_Gridlock__4ed625b058399.jpgEndura_Gridlock__4ed625b058399.jpg
Gridlock1.jpg4ed6291062aa2.jpgGridlock1.jpg4ed6291062aa2.jpg
Gridlock3.jpgGridlock3.jpg
Posebne zračne odprtine na hrbtu omogočajo odlično zračenje...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 84,99 €
Spletna cena: 80,74 €
Popust: -4.25 € (-5%)
DDV: 14,56 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:7d.gif
Opis
logo endura
Podjetje Endura Ltd je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.


Endura Gridlock je odlična kolesarska vetrovka izdelana za vsakodnevno ali občasno kolesarjenje. Je zelo zračna in nosi oznako »medium watherproof«, kar pomeni, da vas bo zaščitila v megli in rahlem pršenju. Na notranji strani je mrežasta podloga, ki odlično vpija vlago. Posebno zračna je na hrbtnem delu, kjer so zračne odprtine. Zračne odprtine, ki jih zapremo z zadrgo najdemo tudi pod pazduho. Zadrga je nameščena na celotnem prednjem delu, prsnem žepub in žepih na hrbtu. Na zaključkih rokaov so nameščeni velcro trakovi.

Tehnične podrobnosti:
• vodonepropustno do 10.000mm, propustnost do 10,000g/m2/24h,
• 2 plastna konstrukcija,
• varjeni šivi,
• YKK zadrga.


Ime izdlka: Endura Gridlock II, kolesarska vetrovka
Material: Polyamid, 2 plasten
Namen: kolesarjenje
Velikost: S-XXL
Več na: www.endura.co.uk

Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk . Na elektronski naslov: [email protected], sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M, barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerga se zanimate.
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene