Hamax Kiss, otroški kolesarski sedež

Hamax_Kiss__otro_4f50a39db2cb9.pngHamax_Kiss__otro_4f50a39db2cb9.png
Kiss5.jpgKiss5.jpg
Hamax Kiss je enen najbolje prodajanih sedežev na svetu...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 75,95 €
Spletna cena: 66,84 €
Popust: -9.11 € (-12%)
DDV: 12,05 €
Barva

Dobavljivost:48h.gif
Opis

logo_hamax
Kolesarski sedež Hamax Kiss je eden najbolje prodajanih sedežev na svetu. Dokazano najbolj varen sedež, je bil po izboru uporabnikov, zmagovalec v mnogih državah, kjer je prijel  tudi več nagrad za odličen dizajn. Hamax Kiss nudi maksimalno varnost in udobje za vašega otroka. Zaradi varnostnih razlogov, vas namestitveni indikator opozori ko je sedež pravilno nameščen. Hamax Kiss ima povišano zadnjo steno in dodatno zaščito v stranskih stenah. Otrok sam ne more odpeti začščitnega pasu s katerim je pripet v sedežu, zato se lahko voznik kolesa bolj osredotoči na vožnjo. Sedež je ergonomsko prilagojen majhnim otrokom in v zgornjem delu hrbtišča ima poseben prostor, ki omogoča prosto gibanje glave kljub čeladi na glavi. Hamax Kiss je pritrjen na cev okvirja med sedežem in pedali, v eni sami točki. To zagotavlja hitro in enostavno smenanje sedeža in zaradi prostega nihanja nudi še dodatno zaščito otrokove hrbtenice. Če otroškega sedeža ne potrebujete ga enostavno snamete s "hitro sponko". Hamax Kiss je primeren za vsa kolesa v velikostih od 26-28 col in s premerom osnovne cevi pod sedežem od 28 - 40mm. Cev okvirja mora biti okrogla, okvirji koles narejeni iz aluminija in ogljikovih vlaken (karbona) pa morajo imeti potrdilo proizvajalca, da so primerni za namestitev otroškega sedeža.

Hamax Kiss je namenjen otrokom v starosti od 9 mesecev do 4 let starosti (do 22 kg telesne teže). Sedež uporabite le v primeru, da je vaš otrok sposoben samostojno sedeti v njem. 

images_1


Ime izdelka: Hamax Kiss otroški kolesarski sedež
Sezona: 2013
Proizvajalec: Hamax Norveška
Teža: cca 3,6 kg
Material: Sedež shell, polipropilen
Dimenzija: 48 X 39 X 71 cm
Max.nosilnost: cca 22kg
V prodajnem setu: otroški sedež, sedežne prevleke, nosilec okvirja, drobni material
Barva: Črna/rdeča, Siva/zelena
Več na: www.hamax.no

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected].
 

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene