Hamax Sleppy. otroški kolesarski sedež

Hamax_Sleppy._ot_4d8076afb86e6.jpgHamax_Sleppy._ot_4d8076afb86e6.jpg
Hamax_Sleppy._ot_4d8076afb86e6.jpgHamax_Sleppy._ot_4d8076afb86e6.jpg
Če Zaščitni pas ima posebno sponko, ki je otrok med vožnjo ne more odpeti...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 109,95 €
Spletna cena: 96,76 €
Popust: -13.19 € (-12%)
DDV: 17,45 €
Barva

Dobavljivost:48h.gif
Opis

logo_hamax

Otroški kolesarski sedež Hamax Sleepy nudi maksimalno varnost in udobje za vašega otroka. Odlikuje ga moderen dizajn, odlična kvaliteta in enostavna namestitev. Zaradi varnostnih razlogov vam namestitveni indikator, ob namestitvi sporoči kdaj je sedež pravilno nameščen. Za dodatno varnost skrbi baterijska lučka, ki je nameščena na zadnjem delu sedeža. Hamax Sleepy ima povišan hrbtni del in dvojno zaščito v stranski steni. Zaščitni pas ima posebno sponko, ki je otrok ne more sam odpeti. Hamax Sleepy je nastavljiv do kota 12,5 stopinj, ki zagotavlja dodatno udobje za odtroka. Če otrok med vožnjo zaspi, preprosto zavrtite gumb za prilagoditev in spustite sedež nazaj. Sedež je ergonomsko prilagojen za majhne otroke. Zgornji del hrbtišča ima poseben prostor, ki omogoča prosto gibanje otroške glave, kljub čeladi na glavi. "Sleepy" je pritrjen, na okvir kolesa med sedežem in pedali, le na eni točki. Zaradi take pritrditve ponuja sedež še dodatno zaščito za otrokovo hrbtenico. Če sedeža ne potrebujete ga enostavno snamete z "hitro sponko". Pri modelu v turkizni barvi je na varnostnem pasu pritrjen še majhen medvedek.Hamax Siesta je primeren za vsa kolesa velikosti 26-28 col in s premerom osnovne cevi pod sedežem od 28 - 40mm. Cev okvirja mora biti okrogla. Okvirji koles narejeni iz aluminija in ogljikovih vlaken (karbona) morajo imeti potrdilo prizvajalca za namestitev otroškega sedeža.

Hamax Sleepy je namenjen otrokom v starosti od 9 mesecev do 4 let starosti (do 22 kg telesne teže). Sedež uporabite le v primeru, da je vaš otrok sposoben samostojno sedeti v njem.

images_1

Ime izdelka: Hamax Sleepy, otroški kolesarski sedež
Sezona: 2014
Proizvajalec: Hamax Norveška
Teža: cca 4,0 kg
Material: Sedež shell, polipropilen
Dimenzija: 47 X 38,5 X 70 cm
Max.nosilnost: cca 22kg
V prodajnem setu: otorški sedež, sedežne prevleke, nosilec okvirja, drobni material
Barva: črna/zelena, siva/modra
Več na: www.hamax.no

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected]

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene