Endura Helium, kolesarska vetrovka

Endura_Helium__k_4ed61f09b7539.jpgEndura_Helium__k_4ed61f09b7539.jpg
Helium2.jpgHelium2.jpg
Endura_Helium__k_4ed61f09b7539.jpgEndura_Helium__k_4ed61f09b7539.jpg
Vrhunska kolesarska vetrovka, ki jo enostavno shranimo v žep...

Cena:
Redna cena: 124,99 €
Spletna cena: 118,74 €
Popust: -6.25 € (-5%)
DDV: 21,41 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:7d.gif
Opis

logo endura
Podjetje Endura Ltd je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.


Poleg tega, da odbija vodo, Endura Helium vetrovka odseva svetlobo v slabih svetlobnih pogojih, še posebej v megli, ki je rada prisotna v hladnih jutrih. Glede oblačil, za hladnejše dni, smo vedno v dilemi: obleči več plasti ali obleči raje dobro vetrovko? Če se odločite za vetrovko, boste navadno prepoteni in skuhani, saj vaše stare vetrovke ne morete stlačiti v žep dresa. Ob slabem vremenu in dežju pa vas bo Endura Helium vertrovka, zagotovo zaščitila pred vlago in odvedla telesno toploto. Endura je podjetje, ki je bilo ustanovljeno v Škotskem višavju, kjer je vreme lahko zelo slabo. In prav zaradi tega vedo kako se je potrebno obleči, kako uprabiti različne plasti obleke, da vam je med kolearjenjem udobno in toplo. Endura Helij vetrovka je izdelana s temi izkušnjami. Kot je že omenjeno ga lahko enostavno stlačite v žep kolesarske majice in pri tem ne boste škodili lastnostim, ki jih vetrovka ponuja. Za razliko od mnogih vetrovk je vetorvka »super lahka«, nepremočljiva, odporna proti vetru in omogoča dihanje. Endura skrbi, da so stvari enostavne. Helij vetrovka ima en žep na hrbtu, ki je rahlo zamaknjen. To je predvsem uporabno za shranjevanje denarnice, mp3 ali mobilnega telefona. Žep ponuja tudi odprtino za slušalke, če pa vetrovke ne potrebujete jo enostavno shranite v žep. Vetrovka je vitko krojena tako, da se prilega telesu in tako med vožnjo ne opleta. Lahka »lupina« vetrovke je prevlečena z FTFE membrano, skrbi za nepremočljivost in propustnost vlage navzven. Tricot mrežasta tkanina na notranji strani vetrovke skrbi za zaščito membrane in dodaja vzdržljivosti. Na hrbtu, med lopaticami, ima vetrovka odprtino, ki skrbi za dodatno zračnost vetrovke. Na zapestjih so nameščeni velcro trakovi za prilagajanje rokavov. Odsevni šivi na sprednjem in zadnjem delu ramen skrbijo za dobro vidljivost. Zadrga pod vratom se umika v stran in tako preprečuje trd občutek pod brado, če imate vetrovko zapeto do konca. Endura Helij vetrovka je odlična izbira za hladne in mokre kolesarske dni.

Ime izdelka: Endura Helium, kolesarska vetrovka
Material: Ultra compact waterproof breathable material
Lastnosti: nizka teža, odlično izolativnost, odpornost proti vetru in vlagi
Več na: www.co.uk


Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk . Na elektronski naslov: [email protected], sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M, barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerga se zanimate.


 

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene