Endura Flyte, kolesarska vetrovka

endura-flyte-jacket.jpgendura-flyte-jacket.jpg
Endura_Flyte__ko_4ed6232c7a4b0.jpgEndura_Flyte__ko_4ed6232c7a4b0.jpg
Anatomsko oblikovana vetrovka zagotavlja komfort in vzdržljivost...

Cena:
Redna cena: 134,99 €
Spletna cena: 128,24 €
Popust: -6.75 € (-5%)
DDV: 23,13 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:7d.gif
Opis

logo endura

Podjetje Endura Ltd je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.


Ni teško kupiti kolesarsko vetrovko, ki vas bo zaščitila pred vlago zunaj, vendar boste premočeni od potu. Endrua Flyte je večnamensk kolesarska vetrovka, izdelana z najnovešo tehnologijo, ki omogoča prepuščanje navzven, kar zagotavlja udobje in komfort. Trije sloji PTFE materialov, ki trenutno veljajo za najzračnejše membrane,omogočajo kroženje zraka. Anatomsko oblikovani predeli vetrovke, zagotavljajo udobje in odlično prileganje. Šivi so varjeni, zato ne prepuščajo vlage in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Zadrga je nameščena na celotnem prednjem delu, v vratnem predelu pa ovratnik zavarujemo z velcro trakm. Rokavi ponujajo široke odprtine tako, da ne boste imeli težav z rokavicami. Žepi z zadrgo so dovolj veliki in varni za shranjevanje drobnarij, ki jih potrebujete med vožnjo. Vetrovka je na voljo več barvah in velikostih od S do XXL.


Ime izdlka: Endura Flyte, kolesarska vetrovka
Material: Poyester z 3 plastno PTFE membrano
Namen: večnamenska
Velikost: S-XXL
Več na: www.endura.co.uk

Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk . Na elektronski naslov: [email protected], sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M, barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerga se zanimate.
 

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene