Thorlo LRXM crew, moške tekaške nogavice

Thorlo_LRXM_crew_4d087f0ab28a6.jpgThorlo_LRXM_crew_4d087f0ab28a6.jpg
Thin cushion - Thorlo LRXM tekaške nogavice so idelane za tekmovanja...

Cena:
Redna cena: 21,34 €
Spletna cena: 19,21 €
Popust: 1.75 € (8%)
DDV: 3,46 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
thorlos-logo
Nogavice so namenjene predvsem za tekme na vseh razdaljah. Serija, imenovana "Thin cushion" ponuja tanjšo zaščito na predelih pete in podplata. Nogavice omogočajo maksimalno vzdržljivost in funkcionalnost, ter varujejo noge pred otiščanci in žulji.

Lastnosti nogavic:
  • CoolMax® konstrukcija nogavice omogoča odlično prevajanje znoja in uravnava temperaturo.
  • Ojačani predeli na peti in podplatih zagotavljajo maksimalno zaščito pred žulji in otiščanc
Ime izdelka: Thorlo LRXM crew , moške tekaške nogavice
Material: CoolMax® 70%, Nylon 27%, Spandex 3% 
Namen: Tekmovanja na vseh razdaljah 
Barva:  M, L, XL - bela/črna 
Več na: http://www.thorlos.com

Zakaj bi se odločili za Thorlo nogavice? Niso najcenejše, izgledajo debelejše kot ostale in še nikoli zares nismo slišali za to znamko. Razlogov zakaj se nebi odločili za Thorlo, lahko najdemo veliko, vendar so nogavice Thorlo vrhunske nogavice namenjene zaščiti nog pred škodljivimi silami udarcev med tekom. Vsi poznamo otiščance, žulje in boleče noge še posebej, če tečemo po asfaltu ali ostalih trdih podlagah. Pri Thorlu so potrebovali 25 let raziskav, da so izdelali nogavice, kakršne poznamo danes. Različne tehnologije so se razvijale v skladu s potrebami in možnostmi materialov. Thorlo so nogavice, ki so jih razvili in jih še vedno izdelujejo v USA, kljub privlačnim ponudbam azijskih proizvajalcev. Jim Thorneburg, lastnik in izumitelj je predvsem patriot in človek, ki želi svojim strankam dati le najboljše – vrhunske nogavice.  

Pri Thorlu uporabljajo 5 različnih materialov, ki zadovljijo vse potrebe uporabnikov:  


THOR-LON® Acrlic - vlakna so razvita posebej za konstrukcijo nogavic Thorlo. Stisnjena notranjost čevlja, nogavico stisne in materialu onemogoča, da bi njegove lastnosti prišle do izraza. THOR-LON Acrylic je obdelan tako, da ne izgubi mehkobe, ki ščiti nogo pred otiščanci in žulji.   
CoolMax® - izdeluje IVISTA z unikatnimi 4-kanalno križnim prerezom, ki omogoča kot bombaž mehko tkanino z odlično funkcijo prevajanja vlage in uravnavanjem telesne temperature. Thorlo nogavice z CoolMaxom zagotavljajo odlično zaščito vaših nog in jih ohranjajo hladne.  
Nylon® - produkt, ki so ga pri DuPont iznašli v štiridesetih letih prejšnjega stoletja in ga imenovali »čudežno vlakno«, saj je s temi vlakni možno narediti skoraj vse. Širok spektar velikosti, dobro prileganje in veliko različic omogočajo široko uporabo.   
Merino Wooll/Silk – mešanica »divje« svile in čiste Merino volne zagotavlja neverjetno udobnost in toplino. Uporabljajo ga pri nogavicah namenjenih smučarjem in pohodnikom. Nogavice izdelane iz mešanice teh vlaken, odlikuje mehkoba, odlična zaščita in dolga življenska doba.   
Wool/Thor-lon – ta mešanica vlaken je namenjena izdelavi nogavic namenjenim uporaibi v hladnih vremenskih pogojih. Nogavice zagotavljajo odlično zaščito pred otiščanci in žulji, ter ponujajo vrhunske izolativne lastnosti volne. 50% Thor-lon Akrlyic vlaken zagotavlja prevajanje vlage, kar 100% volna ne more zagotoviti.

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov:[email protected]
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene