Shimano XTR M987, set disc zavor

Shimano_XTR_M985_50dc52c57fd8f.jpgShimano_XTR_M985_50dc52c57fd8f.jpg
Zavore najvišjega kvalitetnega razreda z brezkompromisnim zaviranjem...

Cena:
Redna cena: 169,98 €
Spletna cena: 149,58 €
Popust: -20.40 € (-12%)
DDV: 26,97 €
Barva

Tip

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis

logo-shimano

Shimano so ustvarjalci najbolj znanih svetovnih blagovnih znamk in kolesarskih komponent. Shimano je bil ustanovljen leta 1921, ko je bilo izdelano prvo kolo s c prostim tekom. Shimano proizvaja kolesarske komponente, kolesa, pedala, čevlje in kolesarska oblačila. Torej pokrivajo celoten kolesarski segment. Shimano je postal zelo popularen s svojimi vrhunskimi izdelki kot so: Dura-Ace in XTR, ki zajema tako cestne in MTB kolesa. Pri Shimanu, počnejo vse, kar lahko, da se odzovejo na povečano skrb za okolje. Ponosni so, da so proizvajalec kolesarskih komponent, ki pomagajo ljudem, da uživajo na prostem in v športnih, ki so v sozvočju z naravo. V svojih 87 letih obstoja so pri Shimano razvili veliko tehnologije in znanja, ki služi kot gonilna sila, ki svoje izdelke stalno razvija in dopolnjuje.

Shimano XTR disc zavore so izjemno lahke, in učinkovite, ter ponujajo maksimalno togost. Mono-body ohišje čeljusti optimizira trdnost in odločnost pri nizki teži. Povečani keramični bati so izdelani iz keramike. Zavorne ročice so široke 14mm, ergonomske in ponuujajo protizdrsno zaščito, ki optimizira oprjem in povečuje zanesljivost zaviranja. Nove Servo wave mehanizem z krajšimi zavornimi ročicami povečuje nadzor in moč zaviranja.

Pri nakupu bodite pozorni na velikost rotorjev. Zavorne čeljusti se namestijo neposredno na Postmount vilice, če uporabljate 160mm rotorje, v primeru večjih boste potrebovali adapter. Shimano priporoča uporabo SM-RT67 zavornih rotorjev. Shimano XT disc zavore so kompatibilne z vsemi Shimano Centerlock in 6-bolt rotorji

Ime izdelka: Shimano XTR M987, set disc zavor
Tip: hidravlične disc zavore
Material: aluminij
Teža: cca 624g
V prodajnem setu: BL-M985 prednja ali zadnja zavorna ročica,  BR-M985 zavorna čeljust, bovdni, zavorne ploščice resin, drobni material ( rotorji niso vključeni)
Več na: cycle.shimano-eu.com

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov:[email protected]

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene