Endura Wms Windchill II, ženska vetrovka

Endura_Windchill_4cd3e886e523c.jpgEndura_Windchill_4cd3e886e523c.jpg
Endura_Windchill_4cd3e886e523c.jpgEndura_Windchill_4cd3e886e523c.jpg
Vetrovka izdelana iz Soft-shell materiala je lahka, 100% odporna proti vetru in enostavna za vzdrževanje...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 114,99 €
Spletna cena: 109,24 €
Popust: -5.75 € (-5%)
DDV: 19,70 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:7d.gif
Opis

logo endura
Podjetje Endura Ltd., je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.

Soft-shell material je v zadnjih letih prodrl v prav vse pore športne opreme. Iz njega so izdleane raznovrstne vetrovke namenjene za šport in prosti čas. Soft-shell material je trpežen, izolativen, enostavno ga je vzdrževati in ima dolgo življensko dobo. Pri čišlenju sta le dve omejitvi, temperatura in neuporaba mehčalcev in agresivnih čistilnih sredstev. Endura Windchill vetrovka je namenjena kolesarjem, ki kolesarijo ne glede na vremenske razmere. Vetrovka Windchill je po rokavih in prednji strani vodoodbojna, odlično diha in ponuja 100% zaščito proti vetru. Termični material »Roubaix« na notranji strani pa poskrbi za udobnost in toplotno izolacijo. Odbojni in raztegljivi deli so nameščeni na rokavih in hrbtu vetrovke. Priročen žep na prsih se zapira z zadrgo in je primeren za shranjevanje malenksti, enako velja tudi za trojni žep na hrbtu, ki se zapre z enotno zadrgo. Na vetrovki boste našli tudi zračnike, ki jih lahko odprete ali zaprete. Vetrovka je na voljo v črni in rdeči barvi.


Ime izdelka: Endura Windchill (Soft-shell) moška vetrovka
Material: Poliester, Roubaix thermal
Lastnosti: nizka teža, odlično izolativnost, odpornost proti vetru
Več na: www.endura.co.uk

Size_Guide_wms
Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo  oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk . Na elektronski naslov: in[email protected], sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M,  barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerga se zanimate. 

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene