WTB High tail pro, mtb kolesarski sedež

WTB_shadow_V_pro_5086415f1b3bb.jpgWTB_shadow_V_pro_5086415f1b3bb.jpg
Sedež je izdelan po tehnologiji FlexTund...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 84,90 €
Spletna cena: 76,41 €
Popust: -8.49 € (-10%)
DDV: 13,78 €
Barva

Dobavljivost:48h.gif
Opis
logo_wtb

Posebnost sedeža High Tail je »izdolben« zadnji del sedeža. Funkcija tega dela je povsem praktična in sicer, da kolesa ne »grizejo« več sedeža. Povedano drugače, pogosta težava pri DH in FR kolesih z 220 mm in več hoda je, da se kolesa ob celotnem hodu dotaknejo sedeža in ga s časoma poškodujejo, raztržejo. Zaobljena oblika na zadnjem delu sedeža preprečuje prav to.
Sedež s svojo drzno obliko in težo posega v različne segmente kolesarstva od tekmovalnega XC, do Endura, DH in celo med udobnejše cestne sedeže.
Oblika sedeža je izredno udobna in vitka, s svojimi 128mm širine spada med ožje moške sedeže (dimezije 128 x 255). Ker je sedež namenjen zahtevnejšim uporabnikom in tekmovalcem so temu primerni materiali; karbon, titan in za vrhnjo prevleko trpežna mikro vlakna.

XC kolesarje bo zagotovo navdušil daljši in širši sprednji del sedeža, ki je namenjen opori in udobju pri tehniki vzpona, ko kolesar med poganjanjem v strm klanec sedi pomaknjen na prednji del sedeža in s tem preprečuje dviganje prednjega kolesa.

Zgornji del sedeža je prevlečen s posebno odporno prevleko iz mikro vlaken, na zadnjem delu pa dodatno »narebren« kar preprečuje drsenje po sedežu.

Sedež je namenjen in prilagojen moškim medeničnim kostem ter ostalim, na tem delu, izpostavljenim organom. Sredinski del sedeža je zato močno spuščen na sredini – sedež ima sredinski kanal imenovan »love channel«. Ta lastnost ponuja udobje in varnost »trojčku« ! Mehko zaobljeni robovi preprečujejo odrgnine.

Ime artikla: WTB High Tail team, mtb kolesarski sedež
Namen: Enduro, all mountain, cesta
Podloga: Mikro naylonska vlakna, DNA spominska pena
Velikost: 128x255 mm
Teža: 225g
Več na: www.wtb.com

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected].
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene