Mondraker Dune 27.5'' 2019, gorsko kolo

Polar_RCX3_Run___4fb3801d009c0.jpgPolar_RCX3_Run___4fb3801d009c0.jpg
osnovni model enduro kolesa Dune 27.5''...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 3199,00 €
Spletna cena: 3199,00 €
DDV: 576,87 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:24h.gif
Opis
Logo

je podjetje, ki je v celoti orientirano v gorsko kolesarstvo. Sedež podjetje je v Alicante, Španija v osrčju gorskih kolesarjev. Vodi jih pred vsem strast do tega kar počnejo in od leta 2001 so ubrali svojo pot, ki je nekoliko drugačna od konkurečnih firm. Oblikovali so tehnologije; Zero suspension system, Stealth carbon in Stealth alu, ter originalno in zmagovalno geometrijo - Forward Geometry. Kolesa izdelana s pomočjo teh tehnologij segajo v sam vrh in ponujajo unikatno izkušnjo na kolesu.

Tehnologije:

Zero Suspension System:
Zero zajema "Dual link design" z amortizerjem med dvema stisnjenima povezavama z obeh strani. To naredi zadnje vzmetenje izjemno dojemljivo za majhne kot tudi velike skoke. Osnovna prednost Zero tehnologije je izjemna stabilnost med vožnjo, ničeva izguba moči, ninimalno valovanje verige in izjemna stabilnost med pedeliranjem v klanec.
Forward Geometry:
Osnovna prednost F0rward Geometry je povčana varnost in zanesljivost med vožnjo strmih odsekov pri največjih hitrostih. Ponuja večjo odzivnost in natačnost, ter stabilnost prednjega kolesa.Forward Geometry je uporabljena pri skoraj vseh tipih koles, ki so izdelana pri ju. Princip sloni na geometriji z nekoliko večjim "reach" in daljšo zgornjo cevjo okvirja. V kombinaciji z nosilcem krmila, ki je dolg 3 cm ponuja odlično ravnotežje v vseh kategrijah koles.
Stealth Air:
Najmodernejše industrijsko oblikovanje, aero-style profile, omogoča maksimalno togost in nizko težo. "FlatStays" oblika duši vibracije med vožnjo na okvirjih izdelaih iz ogljikovih vlaken. Nizka teža, 920g za okvir velikosti M, ji je 16% trdnejši, 24% lažji in 25% skladnejši od predhodnih modelov.
Stealth Alloy:
Stealth Alloy tehnologija združuje vse procese pri izdelavi okvirja, od industrijskega oblikovanja do specifične izdelave vsake cevi in natačnega izračuna vsakega detajla. Vsak del cevi je natančno oblikovan in namenjen specifični funkcji, pri čem je dosežena minimalna teža. Stelalth tehnologija združuje optimizirane oblike, ki zagotavljajao odlične lastnosti okvirja med vožnjo.


Ime proizvoda: Dune 27.5'' 2019, gorsko kolo
Okvir: Dune Stealt zero suspenskon system FG 170mm
Vilice: Rock Shox Yari RC Debonail Bosst 170mm
Shock: Fox Float DPX2 LV Evol 3 pos performance 205x65
Krmilno opora: Onoff Stoic FG 30mm
Krmilo: Mondraker costom design 780mm
Grip: Onoff Diamond, 1lock-on, 130mm.
Zadnji menjalnik: Sram NX1 Type 3 with Roller Bearing Clutch and Cage Lock
Prestavne ročice: Sram Trigger NX, 11s. 
Zavore: Shimano MT501 203/180mm
Gonilka: Sram NX1 boost DM 32t
Kaseta: Sunrace CSMS7, 11-46t 
Veriga: Sram PC-110 11s.
Obročniki: MDK Pro II 
Prednja pnevmatka: Maxxis Minoin DHF II TR EXO
Zadnja pnevmatika: Maxxis Minon DHR Exo TR
Sedež: SDG Fly MTN, High-density PU, steel rail, black Cordura sides.
Sedežna opora: Onoff Dropper Pija internal 1x lever.
Teža: 14,70 kg
Več na: www.mondraker.com


Ob nakupu , kolo sestavimo in usposobimo za brezhibno in varno uporabo. Po želji vam kolo lahko dostavimo na dom z lastnim prevozom. Za vsa v vrednosti nad 1.500,00 Eur, je dostava brezplačna. Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected]

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene