Slime Tubeless Ready Kit, komplet za prenovo

Fischer_Team_Tra_4f22876ee6be0.pngFischer_Team_Tra_4f22876ee6be0.png
prenovite klasičen obročnik v Tubeless...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 55,90 €
Spletna cena: 50,31 €
Popust: -5.59 € (-10%)
DDV: 9,07 €
Vsebina

Dobavljivost:48h.gif
Opis
logo Slime

Slime Pro je enostaven za uporabo in premeren za vse tubeless pnevmatike in je kompatibilnen z vsemi UST "conversion" sistemi. Vsestranska uporabnost in dolga doba delovanja, sta poglavitni značilnosti polnila Slime Pro. ker se ne suši in ne vsebuje vnetljivih in volatinih snovi, je odstranjevanje zelo preprosto. odstranite ga lahko z navadno vlažno krpo ali vodo brez mučnega drsanja. Slime Pro tesnilno polnilo ne vsebuje kemijskih škodljivih snovi, zato ne poškoduje vaših pnevmatik ali platišč. Uporabite ga lahko tudi v tekmovalnih tubularjih do max.pritiska 13 barov.
Slime tubeless ready kit je namenjen za prenovo vaših klasičnih platišč (poltubular) v tubeless platišča za katere ne potrebujete zračnice. Pogoj je seveda, da imate tubeless pnevmatike. Komplet vsebuje: Slime pro tesnilno tekočino, ventila, Co2 kartuše, lepilni trak za platišče in par montirnikov.

Ime izdelka: Slime Tubeless ready kit
Več na: www.slime.com

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected].
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene