Endura Team Movistar L/S, kolesarska majica

Castelli_Compatt_5130814c3a23d.jpgCastelli_Compatt_5130814c3a23d.jpg
udobje, ki ga občutijo kolesarji Pro Tour...

Cena:
Redna cena: 82,99 €
Spletna cena: 66,39 €
Popust: -16.60 € (-20%)
DDV: 11,97 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:24h.gif
Opis
logo endura

Podjetje Endura Ltd., je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.

Endura Team Replica kolesarska majica ponuja kvaliteto in vzdržljivost, kot jo občutijo profesionalni kolesarji Pro Tour ekipe. Lahka, zračna in odlično oblikovana, ne omogoča veliko zračnega upora. Majica se hitro suši in je zelo vzdržljiva. Trije žepi za malenkosti na hrbtu, elastika na bočnem delu in zadrga čez celo dolžino.

Podrobnosti:

Coolmax rapid material
3D mrežasti vložki,
razteljivi paneli,
atletsko oprijet kroj,
3 žepi na hrbtu,
žep z zadrgo,
odsevniki,
silikonski trak na rokavih.

Ime izdlka: Endura Team Movistar jersey L/S, kolesarska majica
Material: Coolmax
Namen: kolesarjenje,
Velikost: S-XXL
Več na: www.endura.co.uk

Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk  . Na elektronski naslov: [email protected]  , sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M, barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerga se zanimate.
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene