Shimano BB93, gonilni ležaj

TRX_Pro_Pack_4cc1e39df33f7.jpgTRX_Pro_Pack_4cc1e39df33f7.jpg
za integrirane osivine XTR...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 38,77 €
Spletna cena: 34,12 €
Popust: -4.65 € (-12%)
DDV: 6,15 €
Cena / kg:0,00 €
Barva

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
 

logo-shimano

Shimano so ustvarjalci najbolj znanih svetovnih blagovnih znamk in kolesarskih komponent. Shimano je bil ustanovljen leta 1921, ko je bilo izdelano prvo kolo s c prostim tekom. Shimano proizvaja kolesarske komponente, kolesa, pedala, čevlje in kolesarska oblačila. Torej pokrivajo celoten kolesarski segment. Shimano je postal zelo popularen s svojimi vrhunskimi izdelki kot so: Dura-Ace in XTR, ki zajema tako cestne in MTB kolesa. Pri Shimanu, počnejo vse, kar lahko, da se odzovejo na povečano skrb za okolje. Ponosni so, da so proizvajalec kolesarskih komponent, ki pomagajo ljudem, da uživajo na prostem in v športnih, ki so v sozvočju z naravo. V svojih 87 letih obstoja so pri Shimano razvili veliko tehnologije in znanja, ki služi kot gonilna sila, ki svoje izdelke stalno razvija in dopolnjuje.

Shimano XTR SM-BB93 gonilni ležaj za Shimano XTR FC-M980 in FC-M985 Hollowtech II gonilke. Nizka teža in boljše tesnenje za učinkovitejše pedeliranje. V prodajnem kompletu šalčke, industrijski ležaji in 3 tesnila.

Ime aritikla: Shimanio BB93, gonilni ležaj
Tip: Mtb
Material: aluminij, jeklo, plastika
Gonilka: integrirana osovina
Navoj: BSA
Več na: www.cycle.shimano-eu.com

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected].
 

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene