Endura Compression Socks (twin pack), kompresijske nogavice

Enostavni in učinkoviti...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 29,99 €
Spletna cena: 28,49 €
Popust: -1.50 € (-5%)
DDV: 5,14 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:24h.gif
Opis
logo endura
Podjetje Endura Ltd., je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.

Kompresijske nogavice so v celoti izdelane iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in maksimalno učinkovitost. Predeli prstov in pete so ojačani zaradi večje vzdržljivosti, nart in lok stopala imata nekaj dodatkov zaradi večje elastičnosti. BaaBaa so kolesarske nogavice so mehke, odporne, tople tudi ko so mokre. Nogavice so izdelane s pomočjo brezšivne tehnologije in so na voljo v črni in beli barvi. V prodajnem kompletu sta dva para nogavic.

Ime izdelka: Endura Compression Socks (Twin pack), kolesarske nogavice
Material: Nylon 45%, Lycra 32%, Elastane 23%
Lastnosti: nizka teža, odpornost, toplotna regulacija, prevodnost vlage

Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk  . Na elektronski naslov: [email protected] , sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M, barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerega se zanimate.
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene