Motorex Bike Shine, vosek za okvir kolesa

Motorex_Bike_Shi_4cc1e4765c863.jpgMotorex_Bike_Shi_4cc1e4765c863.jpg
Osvežuje barve in zagotavlja visok sijaj...

Cena:
Redna cena: 13,17 €
Spletna cena: 11,72 €
Popust: -1.45 € (-11%)
DDV: 2,11 €
Vsebina

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis

motorex_logo

Bike Shine - vosek za okvir. Sprej za zaščito in nego. Osvežuje barve in zagotavlja visok sijaj. Antistatične lastnosti preprečujejo nabiranje praha, tako je ta izdelek idealen za ohranjevanje koles, ki niso v redni uporabi. Primeren za uporabo po čiščenju. Nanašanje: popršite dele kolesa, ki jih zelite zloščiti. Po želji zloščite z mehko krpo. Ne pršite po zavorah.

motorex wp 2010 1024 768 02Kolesarjenje lahko pomeni avanturo, tekmovanje ali preprosto raziskovanje novih obzorij na dveh kolesih. Da bi bilo kolesarjenje še naprej zabavno je Motorex sistematično izboljševal svojo linijo maziv in čistil namenjenih kolesarstvu. Popolna linija preprostih a učinkovitih maziv in izdelkov za nego kolesa, postavlja nove standarde. S sodelovanjem z vodilnimi izdelovalci kolesarskih komponent, tekmovalnimi ekipami in specializiranimi trgovci po vsem svetu je Motorex razvil visoko tehnološke izdelke primerne za široko paleto različnih zahtev. Še več, Motorex je zelo znan tudi po svoji predanosti varovanju okolja. Povsod kjer je možno ponujajo bio-razgradljive izdelke, ki omogočajo preprosto uporabo v najtežjih pogojih. Kolesarjenje je zabavnejše, ko je za vaše kolo dobro poskrbljeno in kolesarska linija Motorex vam omogoča prav to! 

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov:[email protected]
 

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene