Endura Gridlock II, veterne kolesarske hlače

Endura_Gridlock__502a37d23f011.jpgEndura_Gridlock__502a37d23f011.jpg
Veterne hlače so obvezen del opreme vsakega planinca in kolesarja...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 69,99 €
Spletna cena: 66,49 €
Popust: -3.50 € (-5%)
DDV: 11,99 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:7d.gif
Opis

logo endura

Podjetje Endura Ltd., je ustanovil Jim McFarlane v Edinburgu na Škotskem leta 1992. Med svojim bivanjem v Avstraliji, se je Jim udeleževal kolesarskih prireditev in dobil idejo o proizvodnji kolesarskih oblačil, ki bodo funkcionalna in trpežna. Že v začetku, so se pri Enduri odločili za uporabo visoko kvalitetnih materialov, ki ponujajo odlično kvaliteto, komfort in seveda zadovoljujejo potrebe rekreatinvih in vrhunskih kolesarjev. Proizvodnja kolesarskih oblačil Endura, zajema celoten asortima, ki zajema, moške in ženske hlače, majice, vetrovke, zaščitno opremo in dodatke, ki so nepogrešljivi v hladnih dneh.

Kdor je hodil po hribih in si je že naložil kako leto, mu izraz »iberhoze« ne bo prav nič tuj. Veterne kolesarske hlače so obvezen del opreme vsakega planinca. Zelo izdatno pa so se včasih uporabljale tudi pri atletiki, ter vseh športih, ki so se izvajali na prostem. Endura Gridlock vetrne kolesarske  hlače so namenjene kolesarjenju in v ta namen imajo posebne ojačitve na notranji strani, kjer se hlače drgnejo ob sedež kolesa ali kak drug del. Izdelane so iz lahkega vodopornega pa vendar zračnega materiala, ki zelo lahek in ima majhen volumen. Kolesarske hlače Gridlock,  imajo dva žepa in razporek z zadrgo. Hitro in enostavno jih shranimo v žep vetrovke ali kolesarski nahrbtnik. Hlače ponujajo ojačitve okoli gležnjev in odsevne elemente na vseh straneh. Hlače so na voljo v črni barvi in petih velikostih.


Ime izdelka: Endura Gridlock II,  kolesarske veterne hlače
Material: Nylon
Namen: večnamenske vetrne hlače
Lastnosti: nizka teža, odpornost proti vetru in vlagi
Več na: www.endura.co.uk

Če niste našli izdelka, ki bi si ga želeli, si celotno kolekcijo  oblačil Edura, lahko ogledate in izberete na njihovi uradni spletni strani: www.endura.co.uk . Na elektronski naslov: [email protected], sporočite svojo izbiro, npr: spol: ženski, oblačilo: vetrovka, model: Gdridlock wmn, velikost: M,  barva: - modra E0931B . V najkrajšem času vam bomo poslali ponudbo, ki bo vsebovala ceno in čas dobave artikla za katerega se zanimate.

Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene