O'Neal Fury Solid , Fullface kolesarska čelada

O_neal_Furry__do_512b8f85da01c.jpgO_neal_Furry__do_512b8f85da01c.jpg
Brez Fullface čelade ni varnega spusta...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 149,99 €
Spletna cena: 134,99 €
Popust: -15.00 € (-10%)
DDV: 24,34 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:14d.gif
Opis

logo-oneal
Podjetje O'neal je pričelo s svojo proizvodnjo leta 1970 ko je Jim O'neal izdelal prve blatnike za motocross motor. Blatnike je prodajal lokalnim voznikom . Na začetku tega ni počel zaradi denarje ampak zaradi inovativnosti in svobode, ki mu je to delo omogočalo. Podjetje je pričelo rasti ko so pričeli z redno proizvodnjo in prodorom na svetovne trge. Danes je znamka O'neal znana po vsem svetu in leta 1989 so pričeli z idelavo kolesarske linije Azonic, ki so namenjeni freeride in dowhill kolesarjem. Vsi proizvodi O'neal se odlikujejo z visoko kvaliteta in ponujajo moderen in atraktiven izgled.

Downhil fullface čelada O'neal je izdelana atraktivno in ponuja izjemno nizko težo, vendar je kljub temu izjemno rdna. Robustna konstrukcija je izdelana iz visko kvalitetne ABS polastike. Udobje in prezračevanje je omogočeno s strateško postavljenimi zračniki in odstranljivim notranjim oblazinjenjem. Pašček se zapenja z odličnim magnetnim Fidlock sistemom, ki omogoča enostavno odpenjanje in zapenjanje tudi z rokavicami.

Ime izdelka: O'neal Fury Solid , kolesarska čelada
Namen: Downill
Teža: 950g
Matierial: ABS plastika
Standard: EN1078
Več na: www.oneal.eu

Niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje? Pokličite na telefonsko številko 041/967-153 ali nas kontaktirajte s pomočjo elektronske pošte na naslov: [email protected].
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene