Thorlo KXW crew, ženske pohodniške nogavice

Thorlo_KXW_crew__4e8aea6bcd470.jpgThorlo_KXW_crew__4e8aea6bcd470.jpg
kxw_slateblue_en.jpgkxw_slateblue_en.jpg
KXW.jpgKXW.jpg
Pohodniške nogavice izdelane iz Thor-Lon materiala...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 17,27 €
Spletna cena: 15,55 €
Popust: -1.73 € (-10%)
DDV: 2,80 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo-thorlo
Zakaj bi se odločili za Thorlo's nogavice? Niso najcenejše, izgledajo debelejše kot ostale in še nikoli zares nismo slišali za to znamko. Razlogov zakaj se ne bi odločili za Thorlo's, lahko najdemo veliko, vendar so nogavice Thorlo's, vrhunske nogavice namenjene zaščiti vaših stopal  pred škodljivimi silami udarcev med tekom, hojo ali pohodništvom. Vsi poznamo otiščance, žulje in boleče noge še posebej po dolgotrajni hoji, ki se včasih vleče tudi po več dni. Pri Thorlu so potrebovali 25 let raziskav, da so izdelali nogavice, kakršne poznamo danes. Različne tehnologije so se razvijale v skladu s potrebami in možnostmi materialov. Thorlo's so nogavice, ki so jih razvili in jih še vedno izdelujejo v USA, kljub privlačnim ponudbam azijskih proizvajalcev. Jim Thorneburg, lastnik in izumitelj je predvsem patriot in človek, ki želi svojim strankam dati le najboljše – vrhunske nogavice.

Pohodniške nogavice Thorlo's KX, so izdelane iz trpežnega in udobnega Thor-Lon materiala, ki zagotavlja odlično zaščito za vaša stopala. Thor-Lon zagotavlja tudi dolgo življenjsko dobo in odlično prevodnost vlage. Nogavice KXW so prilagojene posebej za žensko stopalo in so manenjene za pohodništvo v zmernih vremenskih in temperaturnih razmerah in srednje zahtevnem terenu. Predel narta, pet in blazinic je zaščiten z dodatno zaščito, ki varuje vaše podplate pred žulji, odrgninami in prekomernimi vibracijami. Visok patent zagotavlja odlično prileganje nogi in dobro prekrvavitev.

Ime izdelka: Thorlo KX crew, moške pohodniške nogavice
Material: Thor-Lon 87%, Strech Nylon 11%, Spandex 2%
Namen: pohodništvo na zmernih terenih in temperaturah
Barva: black, dk.blue, pewter, pine green
Izdelano v ZDA
Več na: www.thorlo.com

Pri Thorlu uporabljajo 5 različnih materialov, ki zadovljijo vse potrebe uporabnikov:

THOR-LON Acrlic vlakna so razvita posebej za konstrukcijo nogavic Thorlo. Stisnjena notranjost čevlja, nogavico stisne in materialu onemogoča, da bi njegove lastnosti prišle do izraza. THOR-LON Acrylic je obdelan tako, da ne izgubi mehkobe, ki ščiti nogo pred otiščanci in žulji.

CoolMax izdeluje IVISTA z unikatnimi 4-kanalno križnim prerezom, ki omogoča kot bombaž mehko tkanino z odlično funkcijo prevajanja vlage in uravnavanjem telesne temperature. Thorlo nogavice z CoolMaxom zagotavljajo odlično zaščito vaših nog in jih ohranjajo hladne.

Nylon je produkt, ki so ga pri DuPont iznašli v štiridesetih letih prejšnjega stoletja in ga imenovali »čudežno vlakno«, saj je s temi vlakni možno narediti skoraj vse. Širok spektar velikosti, dobro prileganje in veliko različic omogočajo široko uporabo.

Merino Wooll/Silk – mešanica »divje« svile in čiste Merino volne zagotavlja neverjetno udobnost in toplino. Uporabljajo ga pri nogavicah namenjenih smučarjem in pohodnikom. Nogavice izdelane iz mešanice teh vlaken, odlikuje mehkoba, odlična zaščita in dolga življenska doba.

Wool/Thor-lon – ta mešanica vlaken je namenjena izdelavi nogavic namenjenim uporaibi v hladnih vremenskih pogojih. Nogavice zagotavljajo odlično zaščito pred otiščanci in žulji, ter ponujajo vrhunske izolativne lastnosti volne. 50% Thor-lon Akrlyic vlaken zagotavlja prevajanje vlage, kar 100% volna ne more zagotoviti.

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected].
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene