Pedros Go 120ml, mazivo za verigo

Pedros_Go_120ml__4e5f65ffbafcb.jpgPedros_Go_120ml__4e5f65ffbafcb.jpg
Nizka viskoznost omogoča, da mazivo prodre v vse dele verige...

Cena:
Redna cena: 9,95 €
Spletna cena: 8,95 €
Popust: 0.82 € (8%)
DDV: 1,61 €
Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo-pedros

Leta 1989 sta Bruce Fina in Andrew Herrick ustavnovila podjetje, ki sta ga poimenovala Pedros. Ustanovljeno je bilo iz ljubezni do kolearjenja s posebnim povdarkom na varovanju okolja. Prvo naročilo sta prejela po faxu, od proizvajalca koles iz Maina in kmalu zatem dosegala uspeh na enem od kolearskih sejmov. Od takrat Pedros dviga svojo prodajo na osnovi kvalitetnih izdelkov in zadovljnih kupcev. Politika pri Pedros je zelo jasna; ustvarjati konkurenčne izdelke, ki bazirajo na inovacijah in vestnem delu. V njihovih izdelkih ne boste naški substanc kot so: Toluene, Nafta, ORFE, 2-butoxyethanol, Aceton in ostale karcogene snovi, ki škodijo ljudem in okolici.

Okolju prijazno in biološko razgradljivo mazivo za verigo. Zasnovano je na osnovi naravnih surovin. Nizka viskoznost omogoča, da mazivo prodre v vse dele verige in poskrbi za nemoteno in gladko delovanje. Redno mazanje pa preprečuje tudi obrabo in oksidacijo. Mazivo je izredno oporno in izjemno vzdržljivo. Mazivo Pedros Go je namenjeno za mazanje kolesarske verige v suhih in mokrih vremenskih pogojih.

Ime izdelka: Pedros Go, mazivo za verigo
Mazivo: sintetično, nizko viskozno
Vsebnina: 120, 360 ml
Uporaba: suhi in mokri vremenski pogoji
Več na: www.pedros.com

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected] 
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene