Pedros Chainj 120ml, mazivo za verigo

Pedros_Chain_Lub_4e5f6221814cc.jpgPedros_Chain_Lub_4e5f6221814cc.jpg
Vsestransko mazivo za verigo...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 8,95 €
Spletna cena: 8,50 €
Popust: -0.45 € (-5%)
DDV: 1,53 €
Dobavljivost:2-3d.gif
Opis
logo-pedros

Leta 1989 sta Bruce Fina in Andrew Herrick ustavnovila podjetje, ki sta ga poimenovala Pedros. Ustanovljeno je bilo iz ljubezni do kolearjenja s posebnim povdarkom na varovanju okolja. Prvo naročilo sta prejela po faxu, od proizvajalca koles iz Maina in kmalu zatem dosegala uspeh na enem od kolearskih sejmov. Od takrat Pedros dviga svojo prodajo na osnovi kvalitetnih izdelkov in zadovljnih kupcev. Politika pri Pedros je zelo jasna; ustvarjati konkurenčne izdelke, ki bazirajo na inovacijah in vestnem delu. V njihovih izdelkih ne boste naški substanc kot so: Toluene, Nafta, ORFE, 2-butoxyethanol, Aceton in ostale karcogene snovi, ki škodijo ljudem in okolici.

Pedros Chain Lube je visoko kakovostno sintetično mazivo za kolesarske verige. Mazivo je posebej prilagojeno potrebam gorskih kolesarjev in je idealno za mokre in blatne pogoje. Mazivo ponuja odlične lastnosti mazanja tudi v suhem vremenu. Je izredno trdovratno tako, da ga dež in vlaga ne izpereta.

Ime izdelka: Chain Lube, mazivo za verige
Mazivo: sintetično
Vsebina: 120 ml
Uporaba: mokri in suhi pogoji
Več na: www.pedros.com

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected] 
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene