Shimano SM-RT66 180 6-bolt, zavorni disk

Shimano_SM_RT66__50dd8bc5c5b24.jpgShimano_SM_RT66__50dd8bc5c5b24.jpg
Zavorni disk z 6-bkolt pritrditvijo...

With shipment Pošta Slovenije for 4,83 €
Cena:
Redna cena: 22,16 €
Spletna cena: 19,50 €
Popust: -2.66 € (-12%)
DDV: 3,52 €
Velikost

Dobavljivost:48h.gif
Opis
logo-shimano

Shimano so ustvarjalci najbolj znanih svetovnih blagovnih znamk in kolesarskih komponent. Shimano je bil ustanovljen leta 1921, ko je bilo izdelano prvo kolo s c prostim tekom. Shimano proizvaja kolesarske komponente, kolesa, pedala, čevlje in kolesarska oblačila. Torej pokrivajo celoten kolesarski segment. Shimano je postal zelo popularen s svojimi vrhunskimi izdelki kot so: Dura-Ace in XTR, ki zajema tako cestne in MTB kolesa. Pri Shimanu, počnejo vse, kar lahko, da se odzovejo na povečano skrb za okolje. Ponosni so, da so proizvajalec kolesarskih komponent, ki pomagajo ljudem, da uživajo na prostem in v športnih, ki so v sozvočju z naravo. V svojih 87 letih obstoja so pri Shimano razvili veliko tehnologije in znanja, ki služi kot gonilna sila, ki svoje izdelke stalno razvija in dopolnjuje.

Zavorni diski - rotorji, so na voljo v različnih velikostih in dveh načinih pritrjevanja na obročnik. Na voljo so od velikosti 140mm do 203mm in z 6-bolt, ter center lock pritrjevanjem. Rotorji so namenjeni zaviranju in se nameščajo na sprednje in zadnje kolo kolesa. Prvotno so bile disc zavore domena le gorskih koles, danes pa jih srečujemo na treking, tourin in zadnje čase tudi na cestnih kolesih. Na kolo se navadno namestita rotorja različne velikosti. Npr, 160 in 180mm. Na prednje kolo se namešča večji premer, saj ob zaviranju na prednje kolo deluje 75% sile zaviranja.

Shimano SM-RT66 INT rotor zagotavlja odlično zaviranje in se na obročnik pritrjuje z preizkušenim 6-bolt (6 vijakov), ki zagotavlja togost in maksimalno varnost med zaviranjem. Pritrjevanje je enostavno in za montažo ne potrebujemo posebnega orodja.

Podrobnosti:
• fina jeklena zaviralna površina izboljšuje čiščenje zavornih ploščic v blatnih pogojih in omogoča odlično hlajenje,
• stična površina rotorja je razvita, da čisti in hladi rotor med intenzivnim zaviranjem.

Ime izdelka: Shimano SM RT66, zavorni disc
Material: Jeklo
Teža: 133g (160mm)
Način pritrjevanja: 6-bolt
Kompatibilnost zavor: Shimano disc zavore
Velikosti: 160mm, 180mm, 203mm
Več na: cycle.shimano-eu.com

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: i[email protected]


Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene