Shimano SH -WM43, ženski kolesarski čevlji

2011_Shimano_Ult_4e245e8593fdc.jpg2011_Shimano_Ult_4e245e8593fdc.jpg
Udobni ženski kolesaraski čevlji...

Cena:
Redna cena: 99,00 €
Spletna cena: 77,22 €
Popust: -21.78 € (-22%)
DDV: 13,92 €
Barva

Velikost

Dobavljivost:24h.gif
Opis
logo-shimano

Shimano so ustvarjalci najbolj znanih svetovnih blagovnih znamk in kolesarskih komponent. Shimano je bil ustanovljen leta 1921, ko je bilo izdelano prvo kolo s c prostim tekom. Shimano proizvaja kolesarske komponente, kolesa, pedala, čevlje in kolesarska oblačila. Torej pokrivajo celoten kolesarski segment. Shimano je postal zelo popularen s svojimi vrhunskimi izdelki kot so: Dura-Ace in XTR, ki zajema tako cestne in MTB kolesa. Pri Shimanu, počnejo vse, kar lahko, da se odzovejo na povečano skrb za okolje. Ponosni so, da so proizvajalec kolesarskih komponent, ki pomagajo ljudem, da uživajo na prostem in v športnih, ki so v sozvočju z naravo. V svojih 87 letih obstoja so pri Shimano razvili veliko tehnologije in znanja, ki služi kot gonilna sila, ki svoje izdelke stalno razvija in dopolnjuje.

Ženski kolesarski čevlji -WM 43 so namenjeni vsakodnevni "fitness" vožnji. EVA vmesni podplat in grippy gumijast podplat omogočata udobno hojo in hkrati trdno podlago za kolesarjenje s pritrjenimi SPD blokeji. Spodnji pokrov enostavno odstranimi in pritrdimo blokeje, ki jih dobimo v kompletu z kolesarskimi pedali.

Opomba: Shimano čevlji ponujajo manjše številke zato priporočamo, da čevlje predhodno preizkusite.

Ime izdelka: Shimano SH WM43, ženski kolesarski čevlji
Material: semiš, guma
Barva: rjava
Več na: www.shimano.com

Če niste našli proizvoda, ki ga iščete ali imate kako vprašanje, se nam oglasite na kontaktno telefonsko številko 041/967-153 ali preko elektronske pošte na naslov: [email protected].
Izkušnje pri svetovanju
Izkušnje pri svetovanju
Hitra dostava
Hitra dostava
Široka izbira izdelkov
Široka izbira izdelkov
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Kvalitetne in priznane svetovne znamke
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Na voljo 24 ur na dan vsak dan
Konkurenčne cene
Konkurenčne cene